Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι προσπαθεί ακόμα να “χωνέψει” την ήττα-σοκ από την Βόρεια Μακεδονία που στέρησε από την εθνική Ιταλίας τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ 2022, αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν δικαιούται να κάνει και τις προβλέψεις του για τη διοργάνωση.

Ο προπονητής της “σκουάντρα ατζούρα”, λοιπόν, εκτίμησε πως η εθνική Αργεντινής θα είναι αυτή που θα κατακτήσει το τρόπαιο, φτάνοντας ξανά στη γη της Επαγγελίας μετά από 36 χρόνια, αφού η τελευταία φορά που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν το 1986.

Ο λόγος βέβαια που ο Μαντσίνι ποντάρει στην Αργεντινή ακούει στο -γνωστό κι αναμενόμενο- όνομα “Λιονέλ Μέσι”: Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Αν έπρεπε να επιλέξω ομάδα, τότε αυτή θα ήταν η Αργεντινή. Έχει την ομάδα να φθάσει έως το τέλος και τον Μέσι έτοιμο για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του”, είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους, χωρίς βέβαια να παραλείψει να αναφερθεί και στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο εθνικών ομάδων.

Εκεί, η Ιταλία γνώρισε βαριά ήττα (3-0) στο Finalissima, με τον προπονητή της να έχει ως κριτήριο και το συγκεκριμένο παιχνίδι πριν καταθέσει τις εκτιμήσεις του: “Όταν παίξαμε μεταξύ μας, είχαν πραγματικά εντυπωσιάσει”.