Λύνεται ο μεγάλος γρίφος με τους τερματοφύλακες, εν όψει Ομόνοιας. Εκεί που πήγε να δημιουργηθεί αμφιβολία, τόσο για τον Βιντ Μπέλετς, όσο και τον Ανδρέα Χριστοδούλου, τα νεότερα είναι θετικά και άκρως ενθαρρυντικά.
Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Χριστοδούλου, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε στον αγώνα με τη Δόξα και είναι έτοιμος (αν χρειαστεί) να διατηρηθεί στα δοκάρια της ομάδας και να ζήσει την εμπειρία ενός αιώνιου ντέρμπι, αγωνιζόμενος όμως με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.
Θυμίζουμε το εξής στατιστικό για τον Ανδρέα. Ήταν τερματοφύλακας της Ομόνοιας στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στις 17-11-2017 όταν οι «γαλαζοκίτρινοι» νίκησαν 3-1 από τέρματα των Ζαχίντ 2 και Εφραίμ.


Όσον αφορά το Βιντ Μπέλετς, υπάρχει μεν κάποια αμφιβολία, όμως από βδομάδας αναμένεται ότι θα φουλάρει με τη σειρά του.
Αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε αναμένεται επίσης να δηλώσει παρών στο αιώνιο ντέρμπι. Οι ενδείξεις πάντως, θέλουν το Σλοβένο να είναι κάθε μέρα και καλύτερα γεγονός το οποίο επιτρέπει αισιοδοξία ότι θα προλάβει.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία για την Ομόνοια. Σήμερα θα γίνει προπόνηση στον Αρχάγγελο, την Κυριακή δόθηκε ρεπό και από τη Δευτέρα, με την παρουσία και των διεθνών, μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την μεγάλη αναμέτρηση.