Αποδοκιμάστηκαν άπαντες και μάλιστα έντονα από τον κόσμο του Απόλλωνα. Από τον πρόεδρο, τον Πέτρο Κονναφή, τον προπονητή και τους παίκτες. Η νέα αποτυχία της ομάδας της Λεμεσού έφερε την… έκρηξη των φίλων της που βρέθηκαν στο «Αμμόχωστος», γιουχαΐζοντας τους πάντες και το ερώτημα είναι τι θα φέρει η επόμενη μέρα στις τάξεις της. Εδώ και ένα μήνα αδυνατεί να νικήσει, καταγράφοντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, μένοντας στο -10 από την κορυφή. Προφανώς είναι πρόβλημα η απόσταση που ολοένα και μεγαλώνει, αλλά επιπροσθέτως το γεγονός ότι δεν βελτιώνονται συγκεκριμένα αγωνιστικά προβλήματα, όπως και ποδοσφαιριστές που είναι πολύ μακριά απ’ τον καλό τους εαυτό.
Ο Απόλλωνας πέταξε το πρώτο ημίχρονο έχοντας μοναδική καλή φάση το δοκάρι του Πίττα στο 18’. Στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερος, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός. Τα 9 γκολ σε 10 αγώνες δεν είναι απολογισμός για ομάδα που θέλει να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα.
Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση μετά τη νέα αποτυχία και γι’ αυτό στον Απόλλωνα δεν θέλησαν να τοποθετηθούν μετά τη λήξη του αγώνα. Με καθαρότερο μυαλό αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η διαχείριση αυτού του αποτελέσματος, με την μπάλα να βρίσκεται ασφαλώς στα χέρια του Νίκου Κίρζη…

Ανδρέας Βεντούρης