Όντας φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Goal and Roll» της Cytavision ο Υπουργός Υγείας και πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα, αποκάλυψε με απίστευτη ιστορία με τον ομόλογο του Ιταλό Υπουργό Υγείας.
«Το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη δύναμη. Στο πρώτο συμβούλιο Υπουργών μίλησα με τον Υπουργό Υγείας της Ιταλίας και διερωτήθηκα τι κοινό θα είχαμε. Τον ρώτησα τι ομάδα είναι και μου είπε Ρόμα. Του έδειξα το βίντεο από τον ημιτελικό του 2018 με την Λίβερπουλ και δεν το πίστευε. Μετά θα υπογράφαμε μια σημαντική συμφωνία γιατί έχουν το μεγαλύτερο κέντρο λοιμώξεων της Ευρώπης. Του είπα θέλω να να κλείσουμε συμφωνία και μου είπε «που θα έρθεις να δούμε την Ρόμα να υπογράψουμε». Νόμισα με κορόιδευε.

Στο επόμενο συμβούλιο Υπουργών μου είπε «δεν ήρθες με την Λάτσιο» και μου έδειχνε το γκολ του Πελεγκρίνι. Διευθέτησα και πήγα στο παιχνίδι με την Λέστερ και την επόμενη πήγαμε στο γραφείο να υπογράψουμε. Του είπα θέλουμε εδώ και δέκα χρόνια την συμφωνία και ενημέρωσε τους υπηρεσιακούς να ετοιμάσουν τα έγγραφα. Υπογράψαμε την συμφωνία μια μέρα πριν φύγει από το Υπουργείο όταν άλλαξε η κυβέρνηση. Το ποδόσφαιρο έχει μεγάλη δύναμη και μόνο όταν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο μπορείς να καταλάβεις αυτή την δύναμη».