O Aνδρέας Μιχαηλίδης, πρόεδρος του ΚΟΑ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο γήπεδο Λεμεσού αλλά και στα λόγια του βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους.
Αναλυτικά:
Για τα λόγια του Θεμιστοκλέους: «Δέχομαι να λένε ψέματα για μ’ ένα, αλλά δεν δέχομαι να αφήνει κάποιος υπονοούμενα για την τιμιότητα μου και του συμβουλίου μου. Τα 40 εκ. είναι το τελικό ποσό. Τώρα, είναι 38 και θα πάει στα 40. Δικαιολογείται το κάθε σεντ που πάει. Μιλάμε για ένα τεράστιο έργο και δεν υπάρχον κάτι λάθος. Αν έγινε διασπάθιση δημοσίου χρήματος αυτός που το έκανε όχι φυλακή να πάει αλλά στον πάτο του Ιονίου πελάγους! Δεν δέχομαι να μου λένε πόσα φάγατε; Είναι δημόσιο χρήμα και είναι ιερό. Όμως όχι να ανοίγει οποιοσδήποτε το στόμα του και να λέει Τα φάγαμε. Είναι ντροπή».
Πότε θα γίνει το πρώτο ματς στο γήπεδο: «Για την τελική παραλαβή εγώ πάντα έλεγα μέσα Νοεμβρίου. Νομίζω κάπου εκεί θα γίνει το πρώτο ματς. Αδιέξοδο υπήρξε πριν μερικούς μήνες. Τώρα είμαστε πάρα πολύ κοντά».
Για το ότι μουρμουρούν οι ομάδες της Λεμεσού: «Συγνώμη, βγάζουν οι ομάδες της Λεμεσού την ουρά τους απ’ έξω; Είμαστε στο Νοέμβριο και μουρμουρούν; Επόμενη ερώτηση…»