O Παναθηναϊκός έφτασε στην Πάφο για την μίνι προετοιμασία που θα κάνει και το SDNA σας μεταφέρει όσα έγιναν πριν, κατά την διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της πτήσης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κεντρίζει το ενδιαφέρον και να γνωρίζει την αποθέωση.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για την Πάφο, όπου έφτασε μετά από περίπου 1,5 ώρα. Οι πράσινοι θα παραμείνουν στην Πάφο για 10 ημέρες, όπου θα πραγματοποιήσουν μια μίνι προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης της σεζόν.
Εκεί η ομάδα θα δουλέψει αρκετά πράγματα και στο κομμάτι της τακτικής και μέσα από τα τρία φιλικά που θα παίξει, στόχος είναι να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και να είναι απόλυτα έτοιμοι τόσο για τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα. Το SDNA και ο Κώστας Μανωλιουδάκης βρίσκονται μαζί με την ομάδα στην Κύπρο και θα σας μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα.

*Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό μέσα σε δύο χρόνια. Όπως σε κάθε ματς έτσι και στο αεροδρόμιο κέντρισε το ενδιαφέρον όλων και μάλιστα γνώρισε την αποθέωση από αρκετούς υπαλλήλους του «Ελ. Βενιζέλος». Μάλιστα ένας φίλος της ομάδας του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άρχοντα Γιοβάνοβιτς μας έφερες πίσω τις Κυριακές», με τον Σέρβο προπονητή να ευχαριστεί άπαντες για την στήριξη.

*Παράλληλα, όσο η ομάδα περίμενε να μπει στο αεροπλάνο και βρισκόταν στην πύλη επιβίβασης έπαιξε από τα μεγάφωνα ο ύμνος του Παναθηναϊκού.

*Το ταξίδι από την άλλη διήρκησε για περίπου 1,5 ώρα και το αεροπλάνο της AEGEAN ήταν αρκετά ευρύχωρο. Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές κοιμήθηκαν, ενώ οι υπόλοιποι επέλεξαν να δουν κάποιες σειρές ή κάποια ταινία.

*Αυτοκόλλητοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά και πριν ήταν οι δύο Ισπανοί Ρούμπεν – Χουάνκαρ, αλλά και οι Αργεντίνοι Παλάσιος και Σάντσες.

*Η αποστολή αναμένεται να φτάσει στο ξενοδοχείο, οι παίκτες θα ξεκουραστούν και το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο της Πέγειας, το οποίο είναι μόλις λίγα λεπτά από το ξενοδοχείο.

*Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, η αποστολή του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με την αντίστοιχη του Ολυμπιακό στο αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος” και μάλιστα δεν έλειψαν κάποια “πηγαδάκια” ανάμεσα σε παίκτες. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Ολυμπιακού πετούσε για Μάλαγα.

*Η αποθέωση για την αποστολή της ομάδας  αναμένεται να συνεχιστεί το απόγευμα, καθώς η Θύρα 13 Πάφου έχει δώσει ραντεβού από χθες στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή. Άλλωστε η Κύπρος είναι γνωστό ότι έχει αρκετούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού.