Είναι δεδομένο ότι η διοίκηση της ΑΕΚ θα εκμεταλλευτεί τα έσοδα από τη φετινή παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη, επενδύοντας στην «Αρένα» κι όχι μόνο, όπως είχε κάνει και την προηγούμενη φορά. Δίχως…σπατάλες στο μπάτζετ, αλλά με πλάνο για την αναβάθμιση των υποδομών στο ιδιόκτητο της γήπεδο.
Η ιστοσελίδα μας έχει τις πληροφορίες για το σχέδιο της διοίκησης, όσον αφορά τα τρία επόμενα έργα στην «Αρένα» και σας τις μεταφέρουμε:

1) Δημιουργία μπουτίκ: Όχι μόνο έχει παρθεί η απόφαση, αλλά οι διεργασίες για τη δημιουργία καταστήματος αναμνηστικών ειδών στην «Αρένα» έχουν προχωρήσει! Όπως έχουμε πληροφορηθεί, θα ανεγερθεί νέα μπουτίκ σε χώρο μεταξύ της Ανατολικής και της Νότιας εξέδρας, που θα είναι πλήρως αναβαθμισμένη σε σχέση με την τωρινή και βεβαίως με πολύ περισσότερο υλικό, κάτι που ζητάει ο κόσμος της ομάδας.

2) Δημιουργία τριών νέων boxes: Η διοίκηση έχει πλάνο για τη δημιουργία τριών νέων boxes στην «Αρένα», που θα αποφέρουν φυσικά και περισσότερα έσοδα. Υπάρχει ενδεχόμενο να μεταφερθούν τα δημοσιογραφικά θεωρεία σε άλλο σημείο, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Το μόνο βέβαιο είναι η πρόθεση να αυξηθούν τα VIP Boxes…

3) Δημιουργία αίθουσας στο χώρο πίσω από τη Δυτική: Εκεί στο χώρο πίσω από τη Δυτική εξέδρα (όχι εκτός γηπέδου, λίγο πιο κάτω από την εξέδρα), υπάρχει πλάνο όπως αναγερθεί μία αίθουσα, η οποία θα χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς.

** Αξίζει να προσθέσουμε κάτι για το οποίο κυκλοφορεί ευρέως το τελευταίο χρονικό διάστημα: είναι δεδομένη η πρόθεση για τοποθέτηση σκέπαστρου και στην Ανατολική εξέδρα, όμως προς το παρόν δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το πότε θα συμβεί αυτό και το πότε φυσικά θα αρχίσουν τα έργα. Είναι δεδομένη η επιθυμία των διοικούντων για σκέπαστρο και στη δεύτερη μεγαλύτερη εξέδρα του γηπέδου, όμως δεν έχει τεθεί-ακόμη-το οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα.

Ανδρέας Βεντούρης