Τρελό ματς έγινε στο Ισραήλ, η Μπενφίκα επικράτησε 6-1 της Μακάμπι Χάιφα και εκτόπισε από την πρώτη θέση του ομίλου την Παρί, η οποία επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους.
Η Μπενφίκα ήταν σαρωτική κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα. Οι αετοί με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια τους επικράτησαν 6-1 των Ισραηλινών. Κάπως έτσι με αυτό το γκολ “νίκησαν” στα κριτήρια ισοβαθμίας την Παρί, η οποία επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους.
Το ματς ξεκίνησε με υψηλό ρυθμό και ευκαιρίες για αμφότερες τις ομάδες. Στο 9′ η Μπενφίκα είχαν δοκάρι έπειτα από το κοντινό πλασέ του Γκονσάλο Ράμος. Μάλιστα, οι αετοί βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 20ο λεπτό. Ο Οταμέντι γύρισε με το κεφάλι προς τον Ράμος, ο οποίος σκόραρε.Στο 23′ ο διαιτητής, αφού έλεγξε τη φάση στο μόνιτορ, έδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων για χέρι του Σίλβα. Ο Σερί ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το ματς στα ίσα.
Στο ξεκίνημα του β’ μέρους η Μπενφίκα κατάφερε να πάρει ξανά τα ηνία. Ο Μπα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μούσα πήρε την κεφαλιά στο καρδιά της περιοχής και σκόραρε. Οι αετοί “κλείδωσαν” τη νίκη τους στο 69ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκριμάλντο.
Οι αετοί δεν είχαν σταματημό και ανέβασαν ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Στο 73′ ο Νέρες έκλεψε, μοίρασε στον Ράφα Σίλβα, ο οποίος τσίμπησε την μπάλα για το 4-1 των αετών. Στο 88′ ο Αραούχο έκανε το 5-1, ενώ την πρώτη θέση στους αετούς έδωσε με σουτάρα ο Ζοάο Μάριο στο 90+2′.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ: Κοέν, Μεΐρ, Σεκ, Γκόλντμπεργκ, Κορνούντ, Φάνι, Λαβί, Φαζάζ, Νταβίντ, Πιερό, Σερί

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Μπα, Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Λουίς, Όρνες, Νέρες, Σίλβα, Μάριο, Ράμος

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε από το Τορίνο επικρατώντας 2-1 της Γιουβέντους, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την κορυφή του ομίλου, εξαιτίας της τεράστιας νίκης της Μπενφίκα επί της Μακάμπι Χάιφα. Οι μπιανκονέρι μπορεί μεν να ηττήθηκαν, ωστόσο διατηρούν την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για τη φάση των 16 του Europa League.
Η Γιουβέντους μπήκε πιο δυνατά, ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εκείνη που κατάφερε να προηγηθεί στο 13ο λεπτό. Ο Εμπαπέ έκανε το σουτ με το δεξί εκτός περιοχής, αφού απέφυγε δύο παίκτες της Γιουβέντους, η μπάλα με τη βοήθεια του δοκαριού κατέληξε στα δίχτυα.
Οι μπιανκονέρι ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους και απειλούσαν με κάποια σουτ του Λοκατέλι και του Κουαδράδο. Οι Παριζιάνοι είχαν επίσης καλή στιγμή στο 33ο λεπτό με τον Μέσι για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.
Στο 39′ η πίεση της Γιουβέντους απέδωσε καρπούς. Ο Λοκατέλι έψαξε τον Κουαδράδο δεξιά της περιοχής. Στη συνέχεια ο Κολομβιανός με το κεφάλι βρήκε τον Μπονούτσι στην καρδιά της περιοχής, ο οποίος με tap in σκόραρε για το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα. Ο Μέντες, ο οποίος είχε περάσει μόλις στον αγωνιστικό χώρο, πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Γκάτι, Μπονούτσι, Σάντρο, Κουαδράδο, Φαγκιόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Μιρέτι, Μίλικ

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακίμι, Ράμος, Μαρκίνιος, Μπερνάτ, Βεράτι, Ρουίζ, Βιτίνια, Σπλέρ, Μέσι, Εμπαπέ