Στον Super Sport FM μίλησε ο Κυριάκος Δημητρίου και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μετά το παιχνίδι με την Φενέρ.

Για το παιχνίδι με την Φενέρ: «Πριν το παιχνίδι είπαμε πως θέλαμε να νιώσουμε πως δώσαμε τα πάντα. Και αυτό κάναμε, απέναντι σε μία ομάδα η οποία είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Το διαπιστώσαμε και στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και χθες. Χωρίζοντας το παιχνίδι σε κομμάτια, είναι αλήθεια πως ήταν καλύτεροι στην αρχή του παιχνιδιού και προηγήθηκαν. Μετά ισορροπήσαμε, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, βγάλαμε πολύ καλές στιγμές σε δύο-τρεις περιπτώσεις θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Και εκεί που είχαμε το μομέντουμ, ήρθε το πέναλτι, μία κακή στιγμή. Το χειρότερο όμως ήταν το τρίτο πέναλτι με την κάρτα. Θα μπορούσαν να μην δοθεί από τον διαιτητή».

Για τον Πίριτς: «Θυμάμαι που συζητούσαμε το Καλοκαίρι μετά από ένα φιλικό. Έβγαινα να μιλήσω με τους συναδέλφους και τους έλεγα πως χρειάζεται υπομονή. Και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια. Σε κάποια έχει κάνει μαζεμένες επεμβάσεις. Μας κράτησε στο παιχνίδι, όμως δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Χειροκρότησε και ο κόσμος».

Αν κύλησαν όλα καλά: «Είχαμε κάποια επεισόδια που καταδικάζουμε μετά το ματς. Συνεχίζουμε την πορεία μας, όχι την Ευρώπη, αφού αργεί το επόμενο παιχνίδι που θα κρίνει τα πάντα, αλλά επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα».

Για τον στόχο της πρόκρισης: «Αν κερδίσουμε ή ισοπαλία, συνεχίζουμε στο Κόνφερενς Λιγκ. Θα είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι, αποκλείσαμε την Παρτιζάν, είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και θα φέρει πολλαπλά οφέλη στην ομάδα. Στόχος είναι να φορέσουμε μακρυμάνικες, όπως λένε στην Ελλάδα».

Για την συνέχεια: «Η προσοχή μας έχει στραφεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίσουμε τις επιτυχίες στο πρωτάθλημα και να πάμε στο προτελευταίο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ».