Ο Έρικ Τεν Χαγκ, προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραχώρησε δηλώσεις στη διάσκεψη τύπου ενόψει του ματς με την Ομόνοια. Ο Ολλανδός κόουτς αναφέρθηκε στη βαριά ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, στον Κριστάνο Ρονάλντο και όχι μόνο.
Αναλυτικά:
Για τη βαριά ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι: «Πάντα θα υπάρχουν πισωγυρίσματα. Κερδίσαμε την Άρσεναλ, νικήσαμε τη Λίβερπουλ, την Κυριακή είχαμε μια κακή μέρα στο γραφείο. Η Σίτι ήταν καλύτερη, πρέπει να το αποδεχτούμε, αλλά η απόδοση μας ήταν απαράδεκτη».
Για τον Κριστιάνο: «Δεν μπορώ να τον βάλω να αγωνιστεί όταν είμαστε πίσω με 4-0, δεν τον έβαλα από σεβασμό. Δεν έχει να κάνει με το μέλλον ή τον Ιανουάριο. Είναι χαρούμενος, προπονείται καλά και το απολαμβάνει».
Πως γίνεται να είναι χαρούμενος όταν δεν παίζει; «Δεν είναι χαρούμενος που δεν παίζει, δεν ήταν αυτό που είπα. Είναι χαρούμενος εδώ».
Είπατε ότι δεν τον βάλατε από σεβασμό. Δεν είναι το ίδιο για όλους τους παίκτες; Για παράδειγμα γιατί να μπει ο Μαρσιάλ και όχι ο Ρονάλντο«Νομίζω ότι καταλαβαίνεις αυτό που είπα».
Για τον Κασεμίρο: «Θα παίξουμε αύριο με την καλύτερη ομάδα μας, θέλουμε ανταγωνιστική κουλτούρα. Δεν είχε να κάνει με τον Κασεμίρο, είχε να κάνει με τον Σκοτ. Όταν δεν ήταν στην ομάδα στο Μπρέντφορντ, χάσαμε. Ο Κασεμίρο έχει σημαντικό ρόλο, γνωρίζουμε το παρελθόν του, τους τίτλους που έχει κατακτήσει, τον βλέπουμε κάθε μέρα στην προπόνηση».
Για τους Βαράν, Μαγκουάιρ, Βαν-Μπισάκα και Φαν Ντε Μπεκ: «Δεν είναι διαθέσιμοι για αύριο».