Ο Ζόρζε Ζεσούς, προπονητής της Φενέρ, στις δηλώσεις που παραχώρησε στη διάσκεψη τύπου ενόψει του ματς με την ΑΕΚ, τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως ο αγώνας θα είναι δύσκολος.
Αναλυτικά:
«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η ΑΕΚ νίκησε την Ντιναμό Κιέβου και πήρε σημαντικούς βαθμούς για την πρόκριση από τον όμιλο. Θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς για να κερδίσουμε και να προκριθούμε από τον όμιλο. Είναι άγνωστη ομάδα, αλλά θα είμαστε αποτελεσματικοί μαζί με τους φιλάθλους μας.
Οι αντίπαλοι δεν μπορούν να έχουν μια ξεκάθαρη στρατηγική για εμάς, δυσκολεύονται να μας διαβάσουν, κάτι που είναι θετικό. Ο αγώνας με την ΑΕΚ μπορεί να είναι ριψοκίνδυνος, αυτό πρέπει να το γνωρίζουμε. Θέλω οι παίκτες μου να κάνουν σωματικά το καλύτερο δυνατό, είτε πρόκειται για πρωτάθλημα είτε για ευρωπαϊκό αγώνα. Θέλω να χρησιμοποιήσουν όλες τους τις δυνάμεις, τόσο σωματικά όσο και τακτικά. Μπορεί να είναι πολύ κουρασμένοι εξαιτίας αυτών, αλλά αυτό είναι που κάνει τη Φενερμπαχτσέ δυνατή.
Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να δυσκολευτεί να πετύχει γκολ όταν παίζει εκτός έδρας. Ακόμα κι αν είσαι η καλύτερη ομάδα, μπορεί να είναι δύσκολο να σκοράρεις εκτός έδρας γκολ. Αυτό ισχύει είτε είστε Μάντσεστερ Σίτι είτε Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να σκοράρει σε κάθε ματς».