Είναι πολύ μεγάλη η ικανοποίηση που υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Άρη. Ήταν μια νίκη με πολλαπλά οφέλη, που ανεβάζει κατά πολύ την ψυχολογία και στέλνει μηνύματα για τις δυνατότητες και τις αντοχές της.
Με τόσες αλλαγές στην ενδεκάδα της, με σημαντικές απουσίες και με την κούραση από τον αγώνα και το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, ήταν μια επιτυχία που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ευφορία.
Πλέον στην ΑΕΚ στρέφονται στον αγώνα με τη Φενέρ στην «Αρένα» την ερχόμενη Πέμπτη. Ο Όμρι Άλτμαν αισθάνεται καλύτερα (είχε ενοχλήσεις στη μέση) και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι στη διάθεση του Χοσέ Λουΐς Όλτρα. Διαφορετικά ωστόσο είναι τα δεδομένα για τον Γκιούρτσο, ο οποίος θα μείνει εκτός. Δεν υπολογίζονται επίσης οι Κάσας, Ασάντε και Ρόμο, καθώς δεν είναι δηλωμένοι στην Ευρώπη.

Υ.Γ. Αυτό το… σούσουρο με τις οκτώ αλλαγές του Χοσέ Λουΐς Όλτρα, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Αν θέλει κάνει κι έντεκα -και βεβαίως, κρίνεται (και θα κριθεί) για τις επιλογές του! Να πεις ότι η ΑΕΚ έχασε με 3-0, ας πάει στα κομμάτια. Όμως το να υπάρχει τόση συζήτηση ΜΕΤΑ από έναν ΝΙΚΗΦΟΡΟ αγώνα, είναι πραγματικά ακατανόητο!

Υ.Γ 1. Κάποιες λεπτομέρειες δεν τις γνωρίζει ο κόσμος όλος. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης που περπατούσαν με ενοχλήσεις. Αυτά όσον αφορά το περίφημο rotation…

Υ.Γ 2. Εξαιρετικός ο κόσμος στο «ΠΑΠ». Ήταν ακριβώς όπως έπρεπε, έσπρωξε την ομάδα όταν τον χρειαζόταν στα δύσκολα.

Ανδρέας Βεντούρης