Για τα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα με την Ομόνοια, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.
«Ο διαιτητής απολύτως δικαιολογημένα διέκοψε τον αγώνα. Ήταν επικίνδυνο να συνεχιστεί. Δυστυχώς για εμάς, διότι μέχρι τη στιγμή της διακοπής η ομάδα μου είχε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Καλούμαστε να ολοκληρώσουμε σήμερα αυτό που αρχίσαμε χθες. Ήταν από την αρχή δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος. Η ομάδα μας πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Το χθες είναι… χθες, σήμερα είναι μια άλλη μέρα και οφείλουμε να πάμε συγκεντρωμένοι στο ΓΣΠ. Τα 24 λεπτά που απομένουν είναι αρκετός χρόνος και θα πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Όσον αφορά τον κόσμο που θέλει να πάει στο ΓΣΠ, πρόσθεσε πως «όσοι είχαν εισιτήριο χθες, μπορούν να το επανεκτυπώσουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Όσοι θέλουν να πάνε γήπεδο χωρίς να είχαν πάει χθες, θα πρέπει να πληρώσουν κανονικά εισιτήριο».
Για τους Μιγκελίτο και Μάντζεκ, ανέφερε πως θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών τους.