Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση των αγώνων της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας και το λεμεσιανό ντέρμπι ΑΕΛΑπόλλων είναι αυτό που ξεχωρίζει, καθώς επίσης και το ΑΠΟΕΛΆρης! Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση επίσης και το Νέα ΣαλαμίναΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι αγώνες θα είναι μονοί…

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
ΑΕΛΑπόλλων
Ομόνοια-Καρμιώτισσα
ΠΟ Ξυλοτύμπου-Ολυμπιακός
Πάφος FC-Ακρίτας
ΠΑΕΕΚ ή Ανόρθωση-ΕΝΠ
Νέα ΣαλαμίναΑΕΚ
ΑΠΟΕΛΆρης
Δόξα-Εθνικός

Ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων: Αρχίζουν από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα τις επόμενες μέρες. Μπορούν να διεξαχθούν αγώνες τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη.

Κόστος εισιτηρίων: 10 ευρώ το κανονικό, 5 το μαθητικό, ένα το παιδικό. Οι ομάδες μπορούν να αιτηθούν για μείωση της τιμής του εισιτηρίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ
«Δύσκολο και μεγάλο παιχνίδι. Η γιορτή της Λεμεσού. Είναι στο 50-50, ο Απόλλωνας είναι καταδικασμένος να παλέψει και να προκριθεί».

ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ-ΑΕΛ
«Θέλαμε να αποφύγουμε μία τέτοια κλήρωση. Θέλουμε να διεκδικήσουμε και τα δύο τρόπαια. Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και εύχομαι να περάσει η ομάδα στον επόμενο γύρο».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΟΜΟΝΟΙΑ
«Η ιδιαιτερότητα είναι οι μονοί αγώνες κι αυτό δίνει άλλο χρώμα στο κύπελλο. Μας κάνει διπλά και τριπλά υποψιασμένους, απέναντι σε έναν φιλόδοξο αντίπαλο. Τα λάθη δεν συγχωρούνται και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή».

ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ-ΠΑΦΟΣ FC
«Δεν τα πάμε και πολύ καλά στο κύπελλο τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να το κυνηγήσουμε, θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε μέχρι το τέλος».

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΗ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
«Είναι μια δύσκολη κλήρωση. Θέλουμε τη διάκριση. Με τον κόσμο μας πιστεύουμε θα ανταπεξέλθουμε και θα περάσουμε στον επόμενο γύρο».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΑΕΚ
«Πάντα το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας και θα επιδιώξουμε να πάρουμε την πρόκριση διότι θέλουμε να δώσουμε το παρών στον τελικό και να φτάσουμε μέχρι το τέλος».

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ-ΑΠΟΕΛ
«Η κλήρωση μας έφερε απέναντι σε μία από τις νέες δυνάμεις του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά θα επιδιώξουμε να τον αποκλείσουμε, αυτός είναι ο στόχος. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις κατακτήσεις. Ο Άρης μας νίκησε στο ΓΣΠ κι αυτό είναι μπροστά μας για να είμαστε πιο σοφοί όταν θα τον αντιμετωπίσουμε».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΡΗΣ
«Μια από τις πιο δύσκολες κληρώσεις που μπορούσε να μας τύχει. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόκριση».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ-ΔΟΞΑ
«Η περσινή πορεία του Εθνικού είναι φάρος για μας τις μικρές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση κι όπου μας βγάλει».

ΜΑΡΙΟΣ ΜΙΤΣΙΔΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ
«Πάντα είναι πολύ δύσκολα τα ματς με τη Δόξα. Ελπίζουμε ότι θα πάρουμε την πρόκριση».