Η Βαλένθια πέρασε με 2-1 από την έδρα της Οσασούνα και ανέβηκε στην πέμπτη θέση. Οι «νυχτερίδες» άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό όταν ο Καβάνι βρήκε τον Κλάιφερτ και αυτός με πλασέ νίκησε τον Ερέρα.
Στο 43’ η ομάδα του Γκατούζο είχε δοκάρι με τον Ιλάις Μορίμπα. Το 0-2 ήρθε στο 53’ με σκόρερ τον Ντιακαμπί. Δύο λεπτά μετά η Οσασούνα κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Τσιμι Άβιλα και έστειλε την μπάλα άουτ.  Στο 68’ ήταν η Βαλένθια που πήρε πέναλτι και μάλιστα ο διαιτητής απέβαλε τον Ουνάι Γκαρθία. Ο Καβάνι το ανέλαβε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Λίγο πριν τη λήξη ο διαιτητής έδειξε κόκκινη στον Ντιακαμπί ό οποίος πλέον είχε βγει αλλαγή και καθόταν στον πάγκο. Η Οσασούνα μείωσε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη με τον Μπράσανατς.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Βιδάλ (46’Μανού Σάντεθ), Αριδάνε (46’Ρούμπεν Πένια) Ουνάι Γκαρθία, Κρουθ, Τορό, Μοκαγιόλα, Αμπντέ (72’Μπράσανατς), Αϊμάρ (63’Ρουμπέν Γκαρθία), Μόι Γκόμεθ (53’Άβιλα), Κίκε Γκαρθία.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Τιερί, Κομέρ, Ντιακαμπί (86’Γκάμπριελ), Γκαγιά, Αλμέιδα, Γκιγιαμόν (62’Μούσα), Μορίμπα (74’Λάτο), Κλάιφερτ (74’Φουλκιέ), Καβάνι (74’Δούρο), Λίνο.