Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος τύπου του Απόλλων, μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0
Αναλυτικά:
Για τη μεγάλη νίκη επί της Αλκμάαρ: «Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε με ότι καλύτερο είχε. Έκανε μόνο δύο αλλαγές σε σχέση με εμάς που είχαμε πολλές απουσίες. Όπως και να ήταν οι παράμετροι, το να κερδίσεις την πρωτοπόρο του ολλανδικού πρωταθλήματος, σημαίνει είμαστε στο σωστός δρόμο. Δεν σημαίνει τίποτα. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και θα πάμε στο Κόσιτσε για έναν τελικό για εμάς. Από εκεί που θα ήταν ματς τυπικής διαδικασίας τώρα πάμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση».
Για το ότι αγωνίζονται στο ΓΣΠ: «Έχουμε συνηθίσει πλέον, όσο κι’ αν ακούγεται οξύμωρο. Χάνουμε πολλές χιλιάδες ευρώ αλλά έχουμε εξοικειωθεί τόσο πολύ στο ΓΣΠ και δεν έχουμε κανένα φόβο. Ερχόμαστε με αυτοπεποίθηση στα ματς του πρωταθλήματος. Πετύχαμε πολλά σε αυτό το γήπεδο τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στις ευρωπαϊκές».
Για το ματς με τον Άρης: «Το κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Κρίνεται από διαφορετικούς παραμέτρους και λεπτομέρειες. Έχουμε μερικές μέρες να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές μας και να ετοιμαστούν για την αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική».
Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ρέσιο, Μαυρίας, Πινακάς επιστρέφουν. Θα δούμε κατά πόσο θα είναι ο Βα αλλά και ο Πεϊμπέρνς. Μας χαροποίησε η πολύ καλή παρουσία του Ντιγκινί. Ο Καμπράλ ανεβαίνει. Είδαμε κι’ άλλους ποδοσφαιριστές να κάνουν καλή εμφάνιση».
Για τον Μπα: «Ο Μπα έχει διαγραφεί γιατί θα έμενε εκτός 8 με 10 εβδομάδες και θα δούμε από Γενάρη και μετά την υπόθεση του».
Για τον Βα: «Ο Βα έπαιζε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση έχοντας 10 βίδες στο χέρι του. Τα κατάφερε με τη βοήθεια του γιατρού Κυριάκου Κακαβελάκη. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε γιατί κάνει μια εξαιρετική δουλειά και ήταν πολύ απασχολημένος το τελευταίο δίμηνο».