Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. Η αυλαία ανοίγει σήμερα Παρασκευή (22/10) και θα ακολουθήσουν δύο αγώνες το Σάββατο και άλλοι δυο την Κυριακή, για να ολοκληρωθεί η τρίτη αγωνιστική. Ρεπό έχει ο ΑΠΟΠ.

ΑΠΟΕΛ-Αχιλλέας Καϊμακλίου
Παρασκευή 21 Οκτωβρίου – 19:00 / Λευκόθεο
Στο Λευκόθεο θα γίνει το πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται τον Αχιλλέα Καϊμακλίου. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, καθώς έκαναν αρχή με νίκη στην πρεμιέρα, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική είχαν ρεπό. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο ήττες και ψάχνουν το πρώτο τους ροζ φύλλο στη σεζόν.

Κεραυνός-ΕΝΠ
Σάββατο 22 Οκτωβρίου – 17:00 / «Κώστας Παπαέλληνας»
Στον Στρόβολο ο Κεραυνός υποδέχεται την Ένωση. Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να διατηρήσουν το αήττητό τους, καθώς μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Οι «βυσσινί» ψάχνουν τη δεύτερη σερί επιτυχία, έχοντας απολογισμό μία ήττα και μία νίκη.

Dynatron Aπόλλων-ΕΘΑ
Σάββατο 22 Οκτωβρίου – 19:00 / Απόλλων Αρένα
Το δεύτερο τους ροζ φύλλο στην τρέχουσα σεζόν θα επιδιώξουν να πάρουν Dynatron Aπόλλων και ΕΘΑ, που μετρούν από μία νίκη μέχρις στιγμής. Οι «γαλάζιοι» προέρχονται από επιτυχία και θέλουν να προσθέσουν δεύτερη σερί νίκη, ενώ η ομάδα της Έγκωμης θα κυνηγήσει επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

ΕΑΣ ΟμόνοιαΠετρολίνα ΑΕΚ
Κυριακή 23 Οκτωβρίου – 17:00 / Κλειστό Αγίου Δομετίου
Τον ίδιο στόχο για διαφορετικούς λόγους έχουν ΕΑΣ Ομόνοια και Πετρολίνα ΑΕΚ στον μεταξύ τους αγώνα στον Άγιο Δομέτιο. Οι «πράσινοι» έχουν δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές και θέλουν το πρώτο τους ροζ φύλλο, ενώ από τη μεριά τους οι «κιτρινοπράσινοι» θα ψάξουν την τρίτη σερί τους νίκη για να διατηρήσουν το αήττητό τους.

ΑνόρθωσηΑΕΛ
Κυριακή 23 Οκτωβρίου – 19:00  Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού
Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής στη Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού, όπου η Ανόρθωση θα κοντραριστεί με την ΑΕΛ. Το συγκρότημα της Αμμοχώστου δέχθηκε την πρώτη του ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική και θέλει επάνοδο στις επιτυχίες. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έκαναν αρχή με νίκη στη νέα σεζόν (σ.σ. είχαν ρεπό την πρεμιέρα) και θέλουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους.