Για την ήττα από το ΑΠΟΕΛ, το πώς διαχειρίζονται την κατάσταση στον Απόλλωνα και τη συνέχεια, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τα επεισόδια και την ήττα: «Αυτό που μας απασχολεί είναι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αποταθείτε στην αστυνομία ή στους υπεύθυνους. Υπάρχουν άλλοι υπεύθυνοι γι’ αυτά. Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα, το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία. Δώσαμε ένα εύκολο γκολ στο ΑΠΟΕΛ και μας νίκησε. Αυτό που μας προβληματίζει είναι η εικόνα της ομάδας κι όχι το -8. Βάσει αριθμών δεν είναι αυτή που επιθυμούμε. Πρέπει να εξέλθουμε από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Τα 8 γκολ στην επίθεση είναι αποκαρδιωτικός αριθμός. Δεν μας προβληματίζουν τα τέσσερα γκολ που δεχθήκαμε. Μας βάζει δύσκολα και δεν θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε τους μεγάλους στόχους. Δεν είμαστε παραγωγικοί κι απειλητικοί. Υπάρχουν και συγκυρίες. Με τον Ολυμπιακό δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό, με τη Νέα Σαλαμίνα χάσαμε μια απίστευτη ευκαιρία στο τέλος. Δεν είμαστε απαιτητικοί στον αγωνιστικό χώρο, δεν δημιουργούμε ευκαιρίες. Αυτό είναι το ανησυχητικό.

Για τους λόγους της εικόνας: «Έχουμε πολλούς παίκτες που δεν είναι σε καλή κατάσταση λόγω της αποχής τους από την αγωνιστική δράση και δεν έχουμε ρυθμό. Είναι μεγάλο το δείγμα, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες ούτε μεμονωμένα ευθύνες. Όλοι μαζί νικάμε και όλοι μαζί χάνουμε. Πρέπει όλοι μαζί να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει για να επαναφέρουμε την ομάδα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Απαγορευτικό δεν είναι το -8 αλλά η εικόνα που παρουσιάζουμε. Το -8 το κάνει πελώριο η αγωνιστική μας εικόνα».

Αν ο προβληματισμός αγγίζει την τεχνική ηγεσία: «Γιατί πρέπει πάντα να αγγίζει την τεχνική ηγεσία; Πριν τρεις βδομάδες όταν νικούσαμε την Ανόρθωση λέγατε ότι έχουμε μέταλλο. Περνάμε μία κρίση και θα κάνουμε ότι πρέπει για να την ξεπεράσουμε. Να τη βοηθήσουμε για να εξέλθει το συντομότερο από αυτή την αγωνιστική κρίση. Δεν πρόκειται να γκρεμίσουμε ότι χτίσαμε την τελευταία 10ετία».

Αν επηρέασε η Ευρώπη: «Φέτος ήταν δύσκολη η διαχείριση από την αρχή. Ουσιαστικά ο κ. Καταλά έμεινε με 15 παίκτες από το πρώτο παιχνίδι με τη Βαντούζ. Κάποιοι τράβηξαν μεγάλο κουπί. Πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ικανοποιητική παρουσία, θα πρέπει να ανέβουν».

Για τον αγώνα με τη Βαντούζ: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, να πάρουμε βαθμούς για τη βαθμολογία μας. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος».