Μπορεί η νίκη πάνω στην Ανόρθωση να πανηγυρίστηκε λόγω του στοιχείου ντέρμπι που συνοδεύει την παραδοσιακή αναμέτρηση, καθώς επίσης και για την ευρεία της έκταση, όμως αυτή η νίκη πάνω στον Άρη, μπορεί να αποδειχθεί πιο σπουδαία από την προηγούμενη.
Το γατί, έχει τη δική του εξήγηση.
Καταρχήν, η ΑΕΚ «κόλλησε» για πρώτη φορά 2η νίκη. Νίκησε μία σπουδαία ομάδα όπως αναγνωρισμένα είναι ο Άρης.
Νίκησε δύο τουλάχιστον βασικές απουσίες όπως του Άλτμαν και του Γκιούρτσο (έλειπε και ο Κάσας) και βεβαίως, νίκησε με μία ομάδα με πολλές αλλαγές που υποχρεωτικά τις έκανε ο κύριος Όλτρα, μετά την αναμέτρηση με τη Φενέρ στην Τουρκία.
Δικαίως, όλοι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ που ήταν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αποθέωσαν τους παίκτες στο φινάλε, αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα αυτής της επιτυχίας.
Ο κύριος Όλτρα δικαιούται με τη σειρά του να αισθάνεται απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα και το έδειξε άλλωστε με τις μεστές και ειλικρινείς του δηλώσεις.
Ο Ισπανός προπονητής, όσο περνά ο χρόνος, κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με την  ομάδα που παρατάσσει στο γήπεδο, όσο και με τον τρόπο αντίδρασης του.
Επίσης, δείχνει να είναι προπονητής ο οποίος ξέρει από rotation και είδαμε στη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, πως άλλαξε το σκηνικό, όταν κινήθηκε από τον πάγκο.
Ο Γιώργος Ναούμ στα 86 λεπτά που έπαιξε, επιβεβαίωσε ότι είναι ένας «νέος παίκτης» που αναδεικνύει ο προπονητής.
Ο Πίριτς συνεχίζει να ανεβαίνει και να δίνει την σιγουριά-ασφάλεια στα δοκάρια και πλέον στην ΑΕΚ, δικαιούνται να λένε ότι βρήκαν ένα καλό και αξιόπιστο τερματοφύλακα.