Στην ΑΕΛ συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, με την ομάδα να στοχεύει σε άλλη μια νίκη. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν πάρει φόρα στα τελευταία παιχνίδια και έχουν ανεβεί σημαντικά στην βαθμολογία. Την Δευτέρα (24/10-19:00) θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και να μπορέσει η ομάδα να σκαρφαλώσει πιο ψηλά.
Το θετικό για τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι είναι ότι επιστρέφουν σημαντικοί παίκτες και θα τους έχει στη διάθεση του. Συγκεκριμένα οι Τσιμπόλα και Ζντραβκόφσκι επιστρέφουν από τιμωρία, ενώ πολύ πιθανόν να είναι στην αποστολή οι Κασάνικλιτς, Μιραλλάς και Συλβέστρος. Αντίθετα Σις, Τεσέϊρα και Φιλίπποβιτς δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να προλάβουν  την αναμέτρηση.
Οι επιστροφές των Τσιμπόλα και Ζντραβκόφσκι δίνουν επιπλέον επιλογές στον 61χρονου κόουτς  και είναι και ένας γρίφος ποιους τελικά θα χρησιμοποιήσει εκεί. Στο ματς με την ομάδα των Πολεμιδιών, είδαμε τους Κοντινέλα, Μεντόγιεβιτς και Παπαφώτη να είναι στην βασική ενδεκάδα. Τώρα στην ουσία οι πέντε αυτοί ποδοσφαιριστές θα παλέψουν για τις τρεις θέσεις της μεσαίας γραμμής.
Ασφαλής πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει όμως, δύσκολα δεν θα προχωρήσει έστω και σε μια αλλαγή σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ο Σκοπιανός προπονητής.
Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο βαθμός ετοιμότητας που θα έχει ο Μεντόγεβιτς αφού έδειξε να κουράζεται στο σημείο που έγινε αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι. Ο Σέρβος αναμφισβήτητα είναι ότι πιο ποιοτικό έχει η ομάδα στο ανασταλτικό κομμάτι και ο προπονητής του θα του δώσει προτεραιότητα όσο αφορά την ενδεκάδα.

Αριστείδου Μιχαήλ