Ο Νταβίντ Καταλά παραθέτει διάσκεψη τύπου για το ματς του Απόλλων ενάντια στην Αλκμάαρ (13-10/-19:45), για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ.
Οι δηλώσεις και το βίντεο:
Αρχικά: 
«Με μια νίκη, έχουμε την ευκαιρία να μεγαλώσουμε ως ομάδα, να μεγαλώσουν οι παίκτες, να μεγαλώσω εγώ ως προπονητής απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».
Τι πρέπει να προσέξει ο Απόλλων: «Πρέπει να είμαστε επιθετικοί χωρίς τη μπάλα, να είμαστε συμπαγείς και να μην επιτρέψουμε να δεχθούμε γκολ. Γνωρίζουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Αλκμάαρ. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα όταν έχουν τη μπάλα στα πόδια. Χρειάζεται να είμαστε σοβαροί αμυντικά, αν σκοράρουν θα γίνει δύσκολο το έργο μας. Να κρατήσουμε το μηδέν. Θα πρέπει να κλείσουμε τους χώρους, και να τους περιορίσουμε».
Για τον Βα: «Δεν θα είναι έτοιμος για τον αυριανό αγώνα και θα δούμε για πόσο καιρό θα μείνει εκτός. Eίναι νωρίς να γνωρίζουμε ακόμα. Στόχος μας είναι να είναι έτοιμος στο επόμενο ματς».
Για το πως πετυχαίνει το να ανταποκρίνεται η ομάδα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Προσπαθώ να μην αλλάζω πολλά πράγματα. Προσπαθούμε να κρατάμε την ταυτότητα μας».
Αν περίμενε καλύτερη συγκομιδή βαθμών στην Ευρώπη: «Ναι περίμενα. Ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολους αγώνες. Οι διαφορές είναι μικρές. Δεν είναι εύκολο. Αυτή είναι όμως η πραγματικότητα. Πιστεύουμε πως έχουμε την ευκαιρία μας για θετικό αποτέλεσμα».
Για το αν υπάρχει βελτίωση στη φυσική κατάσταση:  «Υπάρχει βελτίωση στην φυσική κατάσταση. Δουλεύουμε πολύ και καθημερινά σε αυτό τον τομέα».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ