Στα 17 του χρόνια (γεννήθηκε 4-4-2002) και συγκεκριμένα στις 17-12-2019 η Ομόνοια, είχε καλέσει τον Χάμπο στην παρουσία του πατέρα και της μητέρας του, να βάλει υπογραφή σε επαγγελματικό συμβόλαιο που ετοίμασε και θα τον κρατούσε στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν 2023-24.
Ο νεαρός άσος, έβαλε υπογραφή αφού ήθελε να ζήσει το όνειρο για να αγωνιστεί στην πρώτη μάδα των «πρασίνων».
Αυτό μάλιστα, το κατάφερε από τη σεζόν 2019-20 όταν ο Χένινγκ Μπεργκ, του έδωσε κάποιες συμμετοχές, ενώ την επόμενη σεζόν, του έδωσε περισσότερες, παρά το γεγονός ότι το δίδυμο στη μεσαία γραμμή (Γιάννης Κούσουλος-Τζόρντι Γκόμεθ) φαινόταν και ήταν απροσπέλαστο για μία 2ετία.
Ο Χάμπος όμως, όποτε του δινόταν η ευκαιρία, έστελνε τα δικό του μήνυμα. Ότι μπορούσε να δώσει τη δική του βοήθεια στην ομάδα.


Με την έλευση του Νιλ Λένον, κυριολεκτικά…πέταξε. Ο προπονητής είδε από την πρώτη τα στοιχεία που του άρεσαν και καθιερώνει το νεαρό άσο στην 11άδα, ακόμα και αν είχε έτοιμο το δίδυμο Μπασιρού-Μιξ.
Ο 20χρονος σήμερα Χάμπος, αποτελεί σημείο αναφοράς όλων. Όχι μόνο στην Ομόνοια, παρά μόνο σε όλη την ποδοσφαιρική Κύπρο.
Αναπόφευκτα αναμένεται να κληθεί εκ νέου για να βάλει υπογραφή σε νέο και εντελώς αναθεωρημένο συμβόλαιο από οικονομικής και χρονικής πλευράς.
Από την στιγμή που ο νεαρός, αισθάνεται Happy στην ομάδα, δεν θα αργήσει να έρθει η επόμενη ανακοίνωση.
Την οποία περιμένουν και οι Ομονοιάτες, βλέποντας αυτά που βγάζει στο γήπεδο και είναι εκπληκτικά.