Δείχνει να βαδίζει στον σωστό δρόμο η Ομόνοια, τουλάχιστον αυτό φάνηκε στα τρία τελευταία παιγνίδια (στα δυο με ΕΝΠ και Δόξα, αλλά ακόμη και σε αυτό με την Σοσιεδάδ, έστω κι αν το έργο της ήταν πολύ δύσκολο…).
Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να λειτουργούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, υπάρχει διάθεση και όρεξη για να βοηθήσουν και μπήκαν ήδη με τον καλύτερο τρόπο σε ένα πρόγραμμα με συνεχόμενα παιγνίδια, με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας (εντός και εκτός με Γιουνάιτεντ), όπου καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς…
Μπορεί ο Νιλ Λένον, να είδε την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, να δέχεται την συντριβή στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, αλλά γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, ότι η Γιουνάιτεντ έρχεται στην Κύπρο και θέλει να κάνει… delete αυτή την ήττα, φθάνοντας η ίδια με τη σειρά της σε μια νίκη με μεγάλο σκορ…
Στην Ομόνοια δεν θέλουν φυσικά να γίνει κάτι τέτοιο και για να το αποτρέψουν χρειάζεται πάνω απ’ όλα πολύ μεγάλη συγκέντρωση και αποφυγή των λαθών που στοιχίζουν.
Όπως όλα δείχνουν ο κ. Λένον, αφήνει το 4-2-3-1 και επαναφέρει το 5-3-2, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει καλύτερα την μεγάλη αντίπαλο τους. Αυτό που κάνει τον Ιρλανδό τεχνικό να πονοκεφαλιάζει περισσότερο, είναι τα μαζεμένα προβλήματα στην μεσαία γραμμή. Το βάρος έχει πέσει στους Χαραλάμπους και Μιξ, αφού Μπασιρού και Κούσουλος είναι εκτός και δεν υπολογίζονται για το παιγνίδι της Πέμπτης. Είναι πιθανό να επιστρέψει στην αποστολή και να δώσει λύσεις ο Κασάμα. Δοκιμάστηκε με την Δόξα στο κέντρο ο Κίτσος, ενώ υπάρχει κι η επιλογή Παναγιώτου.