Μετά την μεγάλη νίκη επί της Ανόρθωσης, ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέραμε πόσο σημαντική ήταν η νίκη και για τους οπαδούς μας αλλά και για την πόλη μας. Κάναμε σοβαρό παιχνίδι. Πάμε με αυτοπεποίθηση και ηρεμία στο επόμενο παιχνίδι»
είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Επιδιώκουμε την νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Σήμερα ήταν πολύ σημαντικό που νικήσαμε και πρέπει να βελτιωθούμε. Μπορούμε να βελτιωθούμε. Ήταν μία σπουδαία νίκη και το γκολ του Άνταμ καταπληκτικό. Βελτιώσαμε κάποια πράγματα, ότι δεν δεχθήκαμε γκολ και ότι ήμασταν καλύτεροι στις στημένες φάσεις».
Για το γεγονός ότι μετά από ευρωπαικά παιχνίδια η ομάδα του δεν παρουσιάζεται τόσο καλή στο πρωτάθλημα: «Είμαι προπονητής που δεν θέλω να στέκομαι σε δικαιολογίες. Πρέπει να κάνουμε εξίσου δυνατά παιχνίδια και στην Κύπρο. Είναι ξεχωριστό για όλους το παιχνίδι κόντρα στη Φενέρ. Ξεκινήσαμε σερί από τον Ιούλιο. Ήταν σημαντικό ότι είχαμε το χρόνο να ξεκουραστούμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και με την Φενέρ αλλά και με τον Άρη. Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση δεν είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο αλλά μετά φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε».