Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 ο γενικός αρχηγός της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, αναφέρθηκε στο θέμα της διεξαγωγής του αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά και στο προσεχές ματς με την ΑΕΚ.
«Ζητήθηκε η γνώμη μας και είπαμε πως ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί την Δευτέρα. Αν γίνει Δευτέρα θα έχουμε απουσίες, αφού θα απουσιάζουν οι Κλίμοβιτς και Μάντζεκ με τις εθνικές τους ομάδες. Από την άλλη κατανοούμε πως ένας αγώνας μέσα σε διάρκεια λίγων ωρών για τον Απόλλωνα θα είναι πάρα πολύ δύσκολος. Έχουμε μία πληροφορία πως η ΚΟΠ προσπαθεί να μεταφέρει τον αγώνα την Κυριακή, όπου δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το αγωνιστικό ενόψει ΑΕΚ: «Έχουμε τον τραυματισμό του Τσίκο Μπάνζα, θα είναι εκτός αποστολής, ενώ θα κριθεί μέχρι την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Ντάτκοβιτς και του Κατσικά».
Για τα εισιτήρια, κατέληξε: «Έχουμε πάρει γύρω στα 750 εισιτήρια και έχουν απομείνει λιγότερα από 150. Αν αναλογιστεί κανείς την συμμετοχή στις δύο πρώτες αγωνιστικές, νομίζω πως είναι αναμενόμενο πως θα εξαντληθούν».