Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος για την Ομόνοια, με τον Νιλ Λένον να καλείται να παρουσιάσει καλύτερη και πολύ βελτιωμένη την ομάδα του σε σχέση με το ευρωπαϊκό παιγνίδι, για να μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη, απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια, τον Απόλλωνα, μέσα μάλιστα στο Τσίρειο (19:00 Cytavision Sports 1/Live balla.com.cy).
Θα είναι πολύ σημαντικό για το «τριφύλλι», να κερδίσει δεύτερο στη σειρά ντέρμπι κι αν το πετύχει, θα πάρει παραπάνω ώθηση και αυτοπεποίθηση η ομάδα, ενόψει της συνέχειας.
Φαμπιάνο και Μίλετιτς, οι οποίοι είχαν κάποια προβλήματα, έχουν συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή και είναι θέμα του προπονητή, αν θα τους επιλέξει στην ενδεκάδα. Αν κριθεί ότι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είναι απόλυτα έτοιμος, τότε θα πάρει και φανέλα βασικού, αλλιώς θα αγωνιστεί ο Ουζόχο. Η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Γιούστε, Λανγκ, Μίλετιτς και στα άκρα θα βρίσκονται οι Λέζιακς και Μάθιους. Στη μεσαία γραμμή Μπασιρού, Μιξ και Χαραλάμπους έχουν το προβάδισμα, με τις δυο θέσεις στην επίθεση να διεκδικούν Μπρούνο, Ανσαριφάρντ και Μπέζους.
*Εκτός είναι ο τραυματίας Κακουλλής και ο τιμωρημένος Παναγιώτου.
*Οι φίλοι της Ομόνοιας είχαν εξαντλήσει σε ελάχιστο χρόνο τα εισιτήρια που τους αναλογούσαν και 950 θα είναι σήμερα στην ανατολική.