Όταν χάνεις στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν και μάλιστα στην έδρα σου, είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση. Η Ανόρθωση δεν αποτελεί εξαίρεση απ’ αυτόν τον… κανόνα. Το τι πήγε στραβά είναι γνωστό.
Πέταξε το πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν τόσο… aggressive όσο θα έπρεπε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, παρουσίασε αδυναμίες στη δημιουργία και μοιραία ήρθε η ήττα. Μόνο και μόνο που ο Ντάρκο Μίλανιτς παραδέχθηκε ότι τίποτα δεν πήγε σωστά από το πλάνο του στο πρώτο ημίχρονο, τα λέει όλα.
Η «κυρία» έχει τα δικά της ελαφρυντικά και δεν αποτελούν δικαιολογίες. Μια ομάδα με 13 νέα πρόσωπα είναι λογικό να χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Ακόμη έχει παίκτες που καλά καλά δεν μπήκαν στην ομάδα. Ο Ράντονιτς κι ο Χαρογιάν έπαιξαν τα πρώτα τους λεπτά. Ο Γουαρίς δεν είναι έτοιμος, ο Λάζαρος ακόμη δεν έπαιξε.
Η Ανόρθωση φυσικά θέλει χρόνο, αλλά δεν τον έχει. Γι’ αυτό κι επείγει να παρουσιαστεί βελτιωμένη στο ματς με την Καρμιώτισσα την ερχόμενη Παρασκευή στο «Αμμόχωστος». Μόνο τα αποτελέσματα θα της δώσουν το χρόνο που χρειάζεται –τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Ανδρέας Βεντούρης