Στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» του ΡΙΚ, ο καθηγητής διαιτησίας Χριστάκης Σκαπούλης ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις από το ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα σε Απόλλων και Ομόνοια.
Για την φάση του 10ου λεπτου και το κράτημα του Περιμπέρνς στον Ανσαριφάρντ όπου δεν δόθηκε πέναλτι: «Πάει να ξεφύγει ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και ο αμυντικός τον τραβά. Ο διαιτητής λανθασμένα δεν σφύριξε και ο VARίστας έδειξε αλληλεγγύη και τον ακολούθησε. Έπρεπε να υποδειχθεί πέναλτι».
Για την φάση του 11ου  λεπτού και το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια σε μαρκάρισμα του Ρομπέρζ στον Ανσαριφάρντ:«Παλεύουν δύο ποδοσφαιριστές και ο επιτιθέμενες έπεσε κάτω. Δεν υπήρξε επαφή για να με πείσει ότι υπήρξε ανατροπή. Εφόσον ο διαιτητής έδωσε πέναλτι είναι και αποβολή αλλά δεν υπήρχε παράβαση. Λανθασμένα δόθηκε το πέναλτι».
Για το πέναλτι που κέρδισε ο Απόλλωνας στο 45ο λεπτό: «Δεν υπάρχει κάμερα από πίσω για να μας δείξει κάτι και να μας πείσει ότι έγινε παράβαση. Ο παίκτης της Ομόνοιας έπαιξε την μπάλα με το κεφάλι. Δεν υπάρχει κάτι για να με πείσει ότι ήταν πέναλτι και ήταν λανθασμένη η υπόδειξη».