Στην ΑΕΛ συνεχίζεται η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΕΝΠ στο οποίο οι «γαλαζοκίτρινοι» θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η εμφάνιση της ομάδας και το αποτέλεσμα με τον Άρη δεν αφήνει πολλά περιθώρια σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές καθώς θα πρέπει να απαντήσουν εντός  αγωνιστικού χώρου, παρουσιάζοντας μια καλύτερη εκδοχή σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας.
Ο Ζόρζε Σίλας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σάντος, Μεντόγεβιτς και Νεοφύτου ενώ δεν ξέρουμε και κατά πόσο, ποιοι από τους νεοφερμένους θα είναι στην αποστολή. Η απουσία του Σάντος γεννάει κάποια ερωτήματα για τον κ. Σίλας για το ποιος θα τον αντικαταστήσει. Οι κύριες επιλογές είναι αυτές των Φραντζή και Παντελή.
Ο πρώτος είναι πιο αμυντικογενής ποδοσφαιριστής και ίσως να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι αυτός στην ενδεκάδα της ομάδας. Είναι μια θέση που την ξέρει πάρα πολύ καλά και μπορεί να ανταποκριθεί. Από την άλλη ο Παντελή επίσης ξέρει αρκετά καλά την θέση, με το ποδοσφαιριστή να έχει περισσότερα επιθετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι.

Αριστείδου Μιχαήλ