Γράφει ο Καλλίνικος

Πολλά είναι τα παράλογα που αρχίσαμε να ακούμε εδώ και μερικούς μήνες στην προεκλογική εκστρατεία.
Καλά από τους υποψηφίους το περιμέναμε αν και σε αυτήν την προεκλογική διαδικασία δεν ακούσαμε – μέχρι στιγμής- κάτι παράλογο.
Πάντως το όλο σενάριο στήριξης του «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ» Νίκου Χριστοδουλίδη περί «καθαρού» και αμέτοχου στη διαφθορά των υπολοίπων πολιτικών που δήθεν είναι ΟΛΟΙ διεφθαρμένοι (ο μέγιστος μηδενισμός σε πρόσωπα) είναι τουλάχιστον φαιδρός.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πούμε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης έχει πράγματα σε βάρος του. Αντιθέτως, ήταν και είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος που υπήρξε σημαντικός διπλωμάτης και Υπουργός Εξωτερικών. Ας μην ξεχνάμε ότι η Τουρκία εκτός από λεκτικές «κυρώσεις» δεν δέχτηκε καμία σοβαρή επίπτωση όσο βρισκόταν στο Υπουργείο.
Όσον αφορά στην «καθαρότητα», εμείς δεν έχουμε να του προσάψουμε τίποτα.
Απλά, διερωτόμαστε πως είναι δυνατόν το επιτελείο του να διατυμπανίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη είναι διεφθαρμένη αλλά ένα εξέχον μέλος της (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ) είναι πεντακάθαρος.
Δηλαδή τι; Όλοι οι πολιτικοί του ΔΗΣΥ πλην του Χριστοδουλίδη ήταν διεφθαρμένοι; Αυτό κι αν είναι ο μέγιστος μηδενισμός και λασπολογία σε βάρος πολιτικών προσώπων.
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης υπήρξε μέλος της κυβέρνησης Αναστασιάδη και το λιγότερο που πρέπει να ξέρει το επιτελείο του ή οι σφουγκοκωλάριοι του είναι όταν ρίχνουν λάσπη στον ΔΗΣΥ (που τον ανέδειξε πολιτικά) ρίχνουν και στον ίδιο.
Όταν πετάς βρωμιές στον ανεμιστήρα αυτές έρχονται στη μούρη σου…