Οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλων, Νταβίντ Καταλά, στη διάσκεψη τύπου ενόψει του αγώνα με τη Βαντούζ, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ.
Όλα όσα είπε:

Αρχικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε στους ομίλους. Είμαστε έτοιμοι, κάναμε την κατάλληλη προετοιμασία. Περιμένουμε ένα δύσκολο αγώνα, αλλά από εκεί και πέρα η νίκη είναι μονόδρομος».

Για τα προβλήματα στην επίθεση: «Πράγματι έχουμε κάποιους παίκτες στην επίθεση που δεν μπορούν να αγωνιστούν και δεν είναι μαζί μας, αλλά έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ με πολλούς παίκτες. Για εμάς δεν είναι δικαιολογία το ότι έχουμε απουσίες. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη και οι παίκτες που θα αγωνιστούν είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι η Βαντούζ βρίσκεται στους ομίλους με τρεις προκρίσεις: «Φαίνεται πως αυτή η ομάδα βγάζει δύο πρόσωπα. Ένα στο πρωτάθλημα και ένα στην Ευρώπη. Εμείς επικεντρωθήκαμε στο πρόσωπο που βγάζει στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Περιμένουμε ένα δύσκολο αγώνα αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για τα πολλά ματς και το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Έχουμε πολλά ματς και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στο πως θα παρουσιάζουμε την ομάδα σε κάθε αγώνα. Σίγουρα κάποιοι παίκτες που δεν το περιμένετε θα πάρουν λεπτά συμμετοχής. Από εκεί και πέρα βλέπουμε αγώνα με αγώνα και δεν σκεφτόμαστε το ντέρμπι της Κυριακής. Είμαστε επικεντρωμένοι μόνο πως θα πάρουμε τη νίκη αύριο».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

https://balla.com.cy/2022/09/07/eimaste-pio-treloi-apo-ti-vantoyz/

https://balla.com.cy/2022/09/07/i-teleytaia-sto-rein-park-fotos/