Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έπαιζε στην Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί δεν σταματούσαν τις τελικές, οι Βαυαροί έμοιαζαν ακίνδυνοι κι όμως τελικά η ιστορία επαναλήφθηκε. Η Μπάγερν επιβλήθηκε 2-0 των “μπλαουγκράνα” στην “Άλιαντς Αρένα” χάρη στα γκολ των Λoυκά Ερναντέζ και Λιρόι Σανέ στην έναρξη του 2ου μέρους και πήραν κεφάλι στον 3ο όμιλο του Champions League.
Ο Πολωνός επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής στο 1ο ημίχρονο, αφού αρχικά χειροκροτήθηκε και χειροκρότησε (αλλά και αποδοκιμάστηκε από λίγους φιλάθλους) κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε μία σειρά ευκαιριών των “μπλαουγκράνα”.
Σε μία εξ αυτών έστειλε την μπάλα ψηλά από τη μικρή περιοχή, σε άλλη του είπε “όχι” ο Μάνουελ Νόιερ καισε μία τρίτη τον πρόλαβε ο Νουσαΐρ Μαζραουί πριν σουτάρει. Ο Γερμανός τερματοφύλακας σταμάτησε και τον Πέδρι σε μία καλή στιγμή, με τους παίκτες του Τσάβι να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και με 10 τελικές να γίνονται η πρώτη ομάδα από τη Φιορεντίνα το 2008 που έχουν διψήφιο αριθμό στο 1ο ημίχρονο μέσα στην “Άλιαντς Αρένα”.
Οι γηπεδούχοι δεν έφταναν σε τελικές, αφού οι Τόμας Μίλερ και Σαντιό Μανέ “συγκρούονταν” στους ίδιους χώρους και ο Σανέ είχε κακό ημίχρονο. Με την έναρξη του 2ου μέρους όμως όλα άλλαξαν. Στο 50′ ο Λουκά Ερναντέζ με κεφαλιά σε κόρνερ έκανε το 1-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο συνδυασμός του Τζαμάλ Μουσιάλα με τον Σανέ (μαζί με τα κενά στην άμυνα της Μπαρτσελόνα) οδήγησαν στο 2-0.
Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να επιτεθεί με Ντεμπελέ, Πέδρι και Φεράν Τόρες που πέρασε ως αλλαγή, όμως δεν είχε ουσία και τελικές όπως στο 1ο ημίχρονο, ούσα αποσβολωμένη από αυτήν την “επίθεση” γκολ των γηπεδούχων. Το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και έδωσε στην Μπάγερν την κεφαλή του ομίλου.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Βικτόρια Πλζεν – Ίντερ 0-2 (20′ Τζέκο, 70′ Ντάμφρις)
Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 2-0 (50′ Ερναντέζ, 54′ Σανέ)