Στο γεγονός ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και έχασε περισσότερες ευκαιρίες στάθηκε ο Χόρχε Σίλας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Θεωρητικά ο 46χρονος κόουτς  είχε δίκιο αν δεις την στατιστική απεικόνιση του παιχνιδιού. Αυτό που μετρά όμως, είναι πως έμεινε με το μηδέν και δέχθηκε δεύτερη στο πρωτάθλημα.
Οι γαλαζοκίτρινοι απογοήτευσαν τους εαυτούς τους και τους φίλους τους που έδωσαν και σήμερα μαζικό παρών. Δεν θυμόμαστε χρονικά τους φίλους της ομάδας να αποδοκιμάζουν την ομάδα τους τόσο νωρίς στην χρονιά.
Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε να βρει δικαιολογίες αλλά είναι η αλήθεια δεν έπεισε κανένα. Πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Βουλγαρία έλεγε ότι θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα πράγμα που δεν έγινε. Στο πρώτο ματς έμεινε απαθής να παρακολουθεί τις αλλαγές του αντιπάλου προπονητή και να μην κάνει κάτι να βελτιώσει την ομάδα του με αποτέλεσμα να δεχθεί την ανατροπή.
Σήμερα στο πρώτο μέρος η ομάδα ήταν καλή, ωστόσο, στην επανάληψη όταν κλείστηκε ο Μιραλάς, πράγμα που ήταν λογικό, δεν βρέθηκαν ποτέ οι λύσεις.
Το να μπαίνουν αλλαγές ποδοσφαιριστές με 1-2 προπονήσεις  ενώ υπάρχουν επίσης επιλογές με παίκτες που ήταν σε όλη την προετοιμασία δεν στέλνει και τα καλύτερα μηνύματα.
Αφήνουμε τελευταίο την εμφάνιση του Μουριελ. Έχει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε όπως έχει ευθύνη και στο πρώτο γκολ του Άρη στην πρεμιέρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά και άμεσα.
Το τι θα γίνει δεν μπορούμε να το προδικάσουμε και το βάρος της απόφασης θα έχει ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Σοφοκλέους.

Αριστείδου Μιχαήλ