Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Όλα τα ματς εξακολουθούν να είναι τριπλής παραλλαγής. Πόσο μάλλον με μια ομάδα που διατηρεί το απόλυτο. Ο Άρης συνεχίζει απ’ εκεί που έμεινε πέρσι και έκανε καλές προσθήκες. Είναι μια ομάδα που για εμάς θα έχει άγνωστα στοιχεία. Γενικότερα ήταν έντονη μεταγραφική περίοδος. Δεν παύει να παραμένει αυτή η ανταγωνιστικότητα και δεν παύει να είναι στο μυαλό μας πως ο Άρης, πως ναι μεν δεν χάσαμε πέρσι, αλλά δεν καταφέραμε να τον νικήσουμε στο ΓΣΠ. Έτσι περιμένω το ματς και ευελπιστώ να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τους βαθμούς: «Κάθε βαθμός είτε είναι ένας είτε τρεις θα αποτελούν χρυσάφι. Είμαστε η ομάδα που στοίχησε ένας βαθμός πέρσι γιατί για ένα βαθμό θα τερματίζαμε δεύτεροι. Το να μην χάνεις είναι καλό αλλά το να νικάς είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει στο πρωτάθλημα. Εμείς προσανατολιζόμαστε στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την προπώληση: «Είμαστε στις 8 χιλιάδες. Στην πρεμιέρα είχαμε 9 χιλιάδες και θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε πάνω από 10 χιλιάδες. Για να συμβεί αυτό πρέπει να έχουμε σήμερα και αύριο υψηλές προπωλήσεις. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθει η ομάδα αυτό τον κόσμο και οι οπαδοί μας δεν είναι πλέον οπαδοί της επιτυχίας αλλά του ΑΠΟΕΛ». 

Για το πρόστιμο από την UEFA: «Δεχθήκαμε συνολικά 61 χιλιάδες πρόστιμα και μερικό κλείσιμο της Νότιας. Αυτές οι ποινές είναι τιμές που γνωρίζουμε και που αυξάνονται σε ύψος, σε σχέση με την προϊστορία που έχεις. Γιατί είχαμε θέμα φωτοβολίδων και καπνογόνων, ουσιαστικά κτίζεται η ποινή και φτάνει σε μια υψηλότερη. Δυστυχώς είναι κάτι που στοιχίζει στον ΑΠΟΕΛ και οικονομικά αλλά κι απ’ την άποψη ότι θα στερηθεί την απουσία κάποιων οπαδών του. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, θα το αντιμετωπίσουμε και προχωράμε μπροστά».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι μέρα ξεκαθαρίσματος για όλους. Για τον Σαρφό και τον Βιγιαφάνες αλλά και για τον Σατσιά. Αν είναι απολύτως έτοιμοι θα μπουν στην αποστολή. Ο Δώνης χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο και δεν νομίζω να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή». 

Για τον Κβιλιτάια: «Από τη στιγμή που έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι, αντιλαμβάνεστε ότι είναι στη σταδιακή επαναφορά του σε ρυθμούς αγώνα. Την ίδια ώρα είναι σημαντικό να πω ότι δεν μπορείς να ρισκάρεις, στο να μπαίνεις στη λογική για το πότε θα αρχίσει βασικός ο Κβιλιτάια γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργηθεί νέο πρόβλημα».