Κάποιος που δεν είδε το παιχνίδι της ΑΕΚ, θα διερωτάται γιατί είναι… ευχαριστημένος ο Όλτρα από την εικόνα και γιατί δηλώνει ότι η ομάδα του έκανε καλό παιχνίδι.
Ο Ισπανός προπονητής έχει απόλυτο δίκαιο.

Η ομάδα του κόντρα σε έναν αντίπαλο που θεωρητικά ήρθε σαν το φαβορί στην «Αρένα» έβγαλε ένα πολύ καλό πρόσωπο και όπως κύλησε το παιχνίδι δεν της άξιζε να χάσει.
Θα μπορούσε να έπαιρνε το ματς αλλά και να το χάσει όπως και έγινε αλλά ήταν κρίμα ο τρόπος με τον οποίο στο τέλος δεν πήρε ούτε βαθμό.
Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερο για την ομάδα της Λάρνακας, ένα παιχνίδι ιστορικό και χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσει χέρι-χέρι με την Ρεν στον όμιλο, να αφήσουν πίσω τους την Ντιναμό Κιέβου και να ελπίζουν σε κάτι καλό από την διαδικασία του β’ γκρουπ του Europa League.
Εκεί που πριν από μία εβδομάδα λέγαμε και γράφαμε ότι η ΑΕΚ συνέχιζε αήττητη στην σεζόν σε Κύπρο και Ευρώπη, δέχθηκε δύο απανωτές ήττες και είναι η ώρα που πρέπει να δουν τι είναι αυτό που πάει λάθος.
Μπορεί η ΑΕΚ να ήταν καλή αλλά σε δύο σερί παιχνίδια επανέρχεται στο ματς, ισοφαρίζει και στο τέλος φεύγει με σκυμμένο κεφάλι.
Το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα δεν αργεί (Κυριακή στις 20:00) και πρέπει αμέσως να γυρίσουν την σελίδα αλλά την ίδια στιγμή να φτιάξουν κάποια πράγματα που έφεραν τις δύο ήττες καθώς επιβάλλεται να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Σε αντίθετη περίπτωση μοιραία θα μπει στην εξίσωση και η μουρμούρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/09/08/aek-1-2-ren-tzampa-itta-stin-teleytaia-fasi-fotos-vinteo/

https://balla.com.cy/2022/09/08/stis-kathysteriseis-krithike-i-premiera-panorama-v-omiloy/

https://balla.com.cy/2022/09/08/aek-2-1-ren-stigmiotypa/