Δυναμικά επιστρέφει στην καλαθοσφαιρική ζωή του τόπου μας, το Κέντρο Νεότητας του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό και το γιατί, θα το δούμε σε πιο κάτω γραμμές του κειμένου.

Αφού πρώτα, να αναφέρουμε ότι η ομάδα είχε αναστείλει τη λειτουργία της πριν από κάποια χρόνια, αλλά από τη στιγμή που βρέθηκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι, ο δρόμος της επανόδου, έγινε ευκολοδιάβατος, με την ομάδα, να ετοιμάζεται για να δώσει το παρών, στο ερχόμενο Πρωτάθλημα της Β2`.

Όσο για τα περί δυναμικής, που αναφέραμε στην αρχή, να σημειώσουμε ότι η ομάδα ήδη έχει ενισχυθεί με αρκετούς παίκτες, εκ των οποίων, το όνομα που ξεχωρίζει, είναι αυτό του Κύπρου Γρηγορίου, που κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνιζόταν με την Ανόρθωση, στην 1η κατηγορία!

Ξεχωριστό, είναι επίσης και το όνομα του προερχόμενου από την ΑΕΛ, Ηλία Δανιήλ, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή και ενδέχεται να βοηθήσει και ως παίκτης!

Πρόεδρος του καλαθοσφαιρικού τμήματος, ανέλαβε ο Βάνιος Αντόνοβ, ο οποίος έχει στο πλευρό του και άλλα στελέχη που θα βοηθήσουν την ομάδα κατά την προσπάθεια που θα καταβάλει στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Μάριος Πολυδώρου