Στην Ανόρθωση υπάρχει δυσαρέσκεια για τη διαχείριση της φάσης του γκολ του Παύλου Κορρέα από το VAR, στον αγώνα με τον Ακρίτα. Αυτό βγαίνει από τις τάξεις της και δεν θέλησαν να το αναφέρουν αμέσως μετά το παιχνίδι, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, για να μην εκληφθεί ως δικαιολογία για το αρνητικό αποτέλεσμα, ωστόσο εκφράζουν την ενόχλησή τους την επομένη.
Όπως αναφέρουν από την ομάδα της Αμμοχώστου, στο… πάγωμα της φάσης, φαίνεται ότι η μπάλα είχε ήδη φύγει από το πόδι του Εμπραλίτζε κι ότι είναι τόσο οριακή, που ένα… κλικ πίσω πιθανότατα θα άλλαζε η απόφαση και θα μετρούσε το γκολ.
Βεβαίως, αυτό είναι το ένα σκέλος. Το άλλο αφορά την επιβεβλημένη ανάγκη της αγωνιστικής βελτίωσης της ομάδας, η οποία παρουσίασε συγκεκριμένες αδυναμίες στις πρώτες τέσσερεις αγωνιστικές. Το γεγονός ότι… πετάει το πρώτο ημίχρονο, την αδυναμία δημιουργίας από τον κεντρικό διάδρομο, το γεγονός ότι δεν παίρνει από την αρχή αυτά που προσδοκούσε από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.
Η διακοπή θα βοηθήσει στο να δοθεί ο χρόνος να δουλέψει ο Ντάρκο Μίλανιτς στους τομείς που δεδομένα χρήζουν βελτίωσης, με σκοπό η Ανόρθωση να παρουσιαστεί καλύτερη με την επανέναρξη.
Να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό το Σαββατοκύριακο, επιστρέφοντας στις προπονήσεις τη Δευτέρα. Δίνεται η δυνατότητα στον Χριστοδουλόπουλο να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ ο Κορρέα θα εξεταστεί από τον γιατρό της Εθνικής για το πρόβλημα που αποκόμισε από τον αγώνα με τον Ακρίτα και ακολούθως θα αποφασιστεί αν θα… κοπεί ή όχι από την αποστολή.

Ανδρέας Βεντούρης