Η Πάφος FC πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα τη 2η αγωνιστική, επικρατώντας της Καρμιώτισσας με 4-0. Ο Χένινγκ Μπεργκ ενστερνίστηκε το γνωστό «11άδα που κερδίζει, δεν αλλάζει», κράτησε τους ίδιους έντεκα και στον αγώνα με τον Ακρίτα και τον δικαίωσαν με άλλη μία νίκη και 4άρα.
Το ερώτημα τώρα είναι αν ο Νορβηγός προπονητής θα κρατήσει ξανά το ίδιο ακριβώς σχήμα για τρίτο σερί ματς, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο πάντως δεν αποκλείεται. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο Αντός θα βρίσκεται στο τέρμα, με τους Μπάιριτς και Κβίντα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έχοντας ως μπακ τους Ζουνίνιο και Κανέ. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Ικόκο και Ντράγκομιρ, με τον Βαλακάρι να έχει ελεύθερο ρόλο, τους Τάνκοβιτς και Σεμέδο στα άκρα και τον Ζάιρο στην κορυφή.
Αξίζει να σημειωθεί πως από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, οι δέκα είχαν αρχίσει και στον αγώνα της πρεμιέρας με το ΑΠΟΕΛ. Μόνο ο Σεμέδο δεν έπαιξε –τότε ήταν βασικός ο Χέσταντ. Αξίζει επίσης να τονίσουμε πως ο Μπεργκ δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Ανδρέας Βεντούρης