Ακολουθώντας και παρακολουθώντας την ΑΕΚ τόσο στην «Αρένα» όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Γιώργος Κωνσταντίνου, έχει βεβαίως ασφαλή άποψη για την εικόνα της και γενικώς για ότι την αφορά.
Μιλώντας στο balla, εξέφρασε τη θέση του για την πορεία της ομάδας της Λάρνακας σε Κύπρο κι Ευρώπη, την επέκταση του συμβολαίου του Τσάβι Ρόκα και ταυτοχρόνως, έστειλε από μόνος του το μήνυμά του προς τον κόσμο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ: «Ήταν το αναμενόμενο. Η ΑΕΚ θα είχε επηρεαστεί από την Ευρώπη. Πληρώνει το τίμημα. Δεν έχω παράπονο από την εικόνα της, την περίμενα. Θα είναι δύσκολο. Το είχα πει πριν από ένα με ενάμιση μήνα. Είναι φυσιολογικό, λόγω της κούρασης, σωματικής και ψυχολογικής. Τώρα οι ομάδες μπορούν να ζητήσουν αναβολή όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, κάθε τρεις μέρες δίνεις παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι η Ευρώπη μετράει σαν δικαιολογία. Δεν δικαιολογώ κάτι. Η ΑΕΚ δεν είναι άσχημη, αλλά είναι επηρεασμένη. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην Κύπρο και γι’ αυτό πρέπει να νικήσει την Ανόρθωση για να μην χάσει κι άλλο έδαφος. Αλλιώς θα μείνει μακριά, παρότι υπάρχει αρκετός δρόμος».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ: «Πολύ καλή κίνηση από τον πρόεδρο η επέκταση του συμβολαίου του. Ήμουν πάντα υποστηρικτής του Ρόκα. Είναι ένας τεχνικός διευθυντής που πρόσφερε πολλά. Πάντα γίνονται λάθη όταν είσαι σε αυτή τη θέση, αλίμονο να μην κάνεις λάθη. Όμως είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που ο Τσάβι έπεσε έξω από τις επιλογές του. Ήταν η πιο σωστή κίνηση. Είναι δοκιμασμένη και πετυχημένη. Τον ξέρουμε, είναι γνώστης του κυπριακού ποδοσφαίρου. Να σου πω κάτι; Ακόμη και στον Παναθηναϊκό πήρε παίκτες που βλέπουμε ότι βγήκαν. Ο Αϊτόρ δεν είναι ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού; Άσχετα αν δεν είχαν την υπομονή, είναι ιδιαίτερο το ελληνικό πρωτάθλημα. Σ’ αυτό βγάζω το καπέλο στον Καραπατάκη, έδειξε υπομονή. Είναι λίγες οι φορές που δεν είχε υπομονή. Έτσι πρέπει να γίνεται».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: «Ο κόσμος πρέπει να μείνει κοντά στην ομάδα. Πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε οπαδοί επειδή πάει καλά, αλλά επειδή την αγαπάμε. Ένα παιδί μας δεν το αγαπάμε επειδή είναι έξυπνο ή επειδή σπούδασε, αλλά είμαστε κοντά του όπως και να ‘χει».

Ανδρέας Βεντούρης