Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλων, Φανούριος Κωνσταντίνου στη διάσκεψη Τύπου για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τη Lamberts, μίλησε και για το Τσίρειο στάδιο.
Όλα όσα ειπώθηκαν και το βίντεο:

Δρ Όλγα Αλεξάνδρου (Lamberts): «Η εταιρεία μας έχει στο επίκεντρο τις αξίες και τον άνθρωπο. Τα δύο βασικά πλεονεκτήματα μας είναι η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια. Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα για την εμπιστοσύνη. Καλές επιτυχίες στον Απόλλωνα».
Χάρης Μαυρίας: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών θέλω να πω πως είμαστε ευχαριστημένοι για την ανανέωση τη συνεργασίας. Λόγω των απαιτητικών προπονήσεων χρειαζόμαστε και τα κατάλληλα συμπληρώματα».
Φανούριος Κωνσταντίνου για το θέμα του Τσιρείου: «Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για αυτό το θέμα. Είναι Τρίτη και δεν γνωρίζουμε ακόμα που θα αγωνιστούμε. Δυστυχώς επί της παρούσης δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Οι μεν λένε ότι είναι εντάξει και ασφαλές το Τσίρειο, οι άλλοι δεν ασπάζονται αυτή την άποψη και την πληρώνει ο φίλαθλος κόσμος του Απόλλων, της ΑΕΛ και του Άρη. Δεν σέβονται τους οπαδούς μας. Ή υπάρχει 100% ή δεν υπάρχει. Δεν καταλάβω αυτό το 50%.  Είναι κάτι που το σκεφτόμαστε αλλά θέλουμε να αγωνιστούμε στη φυσική μας έδρας. Πρέπει να βρεθεί λύση για να μπορέσει και η ΑΕΛ και ο Απόλλων να αγωνίζονται με τους οπαδούς τους».