Μετά την πρόκριση της Γερμανίας στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ επί της Ελλάδας, ο προπονητής των νικητών, Γκόρντον Χέρμπερτ, είχε όρεξη για πλάκα. Τόνισε ότι ο Σρέντερ του ζήτησε την πιστωτική κάρτα, όπως έδωσε ο Ποτσέκο στην Ιταλία, όμως είπε πως έχει τρία διαζύγια και πλέον το όριο είναι χαμηλό!
«Επιθετικά πήγαμε καλά σε όλο το παιχνίδι. Αμυντικά όμως ήταν κλειδί η απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στα πρώτα του 15 λεπτά, που παίξαμε εξαιρετικά και ελέγξαμε τον ρυθμό. Η Ελλάδα είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο, αλλά οι παίκτες μου ήταν σε αποστολή σήμερα. Είναι απίστευτο αυτό που πετύχαμε για το γερμανικό μπάσκετ, το πώς απέδωσε αυτή η ομάδα στην έδρα μας. Ο κόσμος μπορεί να συσχετιστεί και αποκτούμε ταυτότητα.
Έχουμε ακόμη δύο ματς, στόχος μας είναι ένα μετάλλιο και όταν το έλεγα πριν λίγο καιρό με θεωρούσαν τρελό. Τώρα θα το απολαύσουμε και μετά θα σκεφτούμε την Ισπανία. Εγώ πάντως δεν πρόκειται να δώσω την πιστωτική μου κάρτα στους παίκτες. Ο Σρέντερ τη ζήτησε, αλλά του είπα ‘έχω πάρει τρία διαζύγια, δεν θα σου αρέσει το πιστωτικό όριο’», ανέφερε χαρακτηριστικά.