Ένταση στην φυσούνα μετά το τέλος του αγώνα Πάφος FC-ΑΕΚ στο Στέλιος Κυριακίδης, με τον Αθλητικό Δικαστή να επιβάλει πρόστιμο στις δύο ομάδες και στον προπονητή της ομάδας της Λάρνακας Λουίς Όλτρα.

Οι καταγγελίες και οι ποινές:

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΥ FC στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΠΑΦΟΣ FC – ΑΕΚ Λάρνακας /18.09.2022 (4η αγωνιστική).

Για επεισόδιο (ένταση στον χώρο των αποδυτηρίων) που προκλήθηκε μεταξύ παραγόντων τις ομάδας με παράγοντες τις αντίπαλης ομάδας μετά την λήξη του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4( κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
Λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  ΠΑΦΟΣ FC – ΑΕΚ Λάρνακας /18.09.2022 (4η αγωνιστική).

(α) για επεισόδιο (ένταση στον χώρο των αποδυτηρίων) που προκλήθηκε μεταξύ παραγόντων τις ομάδας με παράγοντες τις αντίπαλης ομάδας μετά την λήξη του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4( κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του OLTRA CASTANER JOSE LUIS, προπονητή της ΑΕΚ Λάρνακας για αντιαθλητική συμπεριφορά που υπέδειξε προς παράγοντα της αντίπαλης ομάδας στο χώρο που οδηγεί στα  αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα (του επιτέθηκε λεκτικά) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΠΑΦΟΣ FC – ΑΕΚ Λάρνακας /18.09.2022 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ