Ανάσα πήρε η Βόρειος Ιρλανδία, που κέρδισε με 2-1 το Κόσοβο για τον όμιλο της Κύπρου και μάλιστα με απίθανη ανατροπή. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Βόρειο Ιρλανδίας στο θεσμό και πλέον η Κύπρος βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Στο 5ο λεπτό ο Πίκοκ Φαρέλ πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε  σουτ του Μουσλίγια και προβολή του Ράσιτσα ενώ στο 10’ o κίπερ των Βορειοιρλανδών είπε όχι και  σε γυριστό του Ράσιτσα. Στο 24’ ο Πίκοκ Φαρέλ έπεσε και απομάκρυνε και το φάουλ του Μουσλίγια ενώ  στο 36’ η κεφαλιά του Ρασάνι έφυγε μόλις άουτ. Στην κόντρα ο Τσαρλς έπιασε σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Μούριτς του είπε όχι.

Στο 46ο λεπτό ο Μούριτς έπεσε και μπλόκαρε μετά από κοντινό πλασέ του Μπράντλεϊ, ενώ στο 56’ ακυρώθηκε γκολ του Τσαρλς.

Τελικά στο 58ο λεπτό ο Μουρίκι με συρτό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για το Κόσοβο ενώ ο σκόρερ έσωσε  στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Έβανς στο 63’.

Στο 65’ ο Μούριτς και το δοκάρι έσωσαν το Κόσοβο μετά από κεφαλιά του Μαγκένις ενώ στο ίδιο λεπτό ο κίπερ των φιλοξενουμένων πρόλαβε σωτήρια και τον Μπράντλεϊ.

Στο 82ο λεπτό ο Πίκοκ Φαρέλ πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε συρτό σουτ του Μουρίκι και στην κόντρα ο Λέιβερι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Γουάιτ πλάσαρε από το πέναλτι για το 1-1.

Στο 89ο λεπτό ο Πίκοκ Φαρέλ νίκησε τον Μπιτίκι σε ανεπανάληπτο τετ α τετ ενώ στο 90’ το πλασέ του Ζένελι έξυσε τα δοκάρια των γηπεδούχων.

Και στο 90+3’ ο ΜακΚάν σέντραρε από τα δεξιά και ο Μαγκένις με όμορφη κεφαλιά έγραψε  το 2-1.

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Πίκο Φαρέλ, ΜακΝάιρ, Τζ.Έβανς, Φλάναγκαν, Λιούις (76’ Φέρκιουσον), Κ.Έβανς (76’ Γουάιτ), Σ.Ντέιβις (90+1’ ΜακΚάν), Σαβίλ (67’ Τόμπσον), Μπράντλεϊ, Μαγκένις, Τσαρλς (76’ Λέιβερι)

ΚΟΣΟΒΟ: Μούριτς, Αλίτι, Φαζλίγι, Χαντεργκιονάι, Ρουντάνι, Μουσλίγια (78’ Λοσάι), Ντρέσεβιτς, Τσέλινα, Μουρίκι, Ράσιτσα (68’ Ζένελι), Ρασάνι (87’ Μπιτίκι)