Το δικό του μήνυμα ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ έστειλε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, πριν την αναχώρηση της αποστολής.
Η αρχική τοποθέτηση: «Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε σε αυτό τον όμιλο, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο. Θέλουμε με μια καλή εμφάνιση να σβήσουμε την εικόνα που είχαμε πριν τρεις μέρες».
Για την αστάθεια στην απόδοση της ομάδας: «Η αστάθεια απασχολεί την τεχνική ηγεσία η ο οποία εργάζεται για να μπορέσει να σταθεροποιήσει η ομάδα την απόδοσή της».
Για τα αγωνιστικά: «Ο Κούσουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν ακολουθεί την αποστολή. Αποφασίστηκε να μείνει στην Κύπρο για να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Ο Κακουλλής είναι κανονικά στην αποστολή. Εκτός έμεινε και ο Μπεζούς ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και με την επιστροφή θα αξιολογηθεί η κατάστασή του».
Για τον κόσμο: «Περιμένουμε 400-500 φίλους της Ομόνοιας στο γήπεδο».
Για τη νέα ευρωπαϊκή πρόκληση: «Η συμμετοχή της ομάδας για τρία σερί χρόνια στους ομίλους, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ σαν σύλλογο σε πολλούς τομείς. Αυτά τα παιχνίδια τα χαίρεσαι πραγματικά αλλά είναι και μεγάλη ευθύνη, να παρουσιάζεις καλό πρόσωπο σε παιχνίδια που τα παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι».