Ο Βασίλης Δημητρίου, τερμάτισε την διαιτητική του καριέρα με απόφαση του Μάζιτς, ο οποίος τον…έχρισε παρατηρητή.
Ο Νικόλας Νεοκλέους, παραμένει…σε αργία συνεπεία της απόφασης του δικαστηρίου που αποτελεί δικαιολογία για το Μάζιτς να μην τον αξιολογεί.
Ο Λούκας Σωτηρίου (ανεπίσημα τουλάχιστον) αφαιρέθηκε από τον κατάλογο των διαιτητών α’ κατηγορίας και θα τον δούμε στις μικρότερες κατηγορίες σε μία άλλη ακαταλαβίστικη απόφαση του Μάζιτς.
Εξελίξεις οι οποίες, εκτός από το ότι αφήνουν τον κατάλογο της α’ κατηγορίας ανεπαρκή, αφήνουν αντίστοιχα και τρεις κενές θέσεις σε ότι αφορά τους διεθνείς μας διαιτητές που πλέον έχουν μόνο τον Χρυσοβαλάντη Θεουλή να διατηρεί το σήμα του διεθνή!
Ο Μάζιτς που όπως όλα δείχνουν θα…βγάλει, αν βγάλει τη σεζόν με ξένους διαιτητές θα πρέπει να αναπληρώσει τους διεθνείς ρεφ και οι πληροφορίες μας θέλουν τον Σέρβο να επιστρατεύει τους ακόλουθους διαιτητές για να τους προτείνει να αποκτήσουν το σήμα του διεθνή για το 2023.


Μενέλαος Αντωνίου: Στη 2η του σεζόν στην α΄κατηγορία μετά την αποτυχία που είχε να περάσει το τεστ φυσικής κατάστασης (λόγω τραυματισμού) κατάφερε να περάσει το επαναληπτικό και έκανε την 1η του παρουσία στο ΑΕΚΝέα Σαλαμίνα.
Θεωρείται ένας διαιτητής ο οποίος έχει καλά προσόντα, αλλά χρειάζεται να δείξει σταθερότητα και να αποκτήσει εμπειρία.
Το γεγονός ότι (εκτός απρόοπτου) θα γίνει διεθνής στα 27 του χρόνια (4-5-1995) θα είναι τεράστιο βήμα και άλμα στην καριέρα του.


Κωνσταντίνος Φωτίου: Προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στην α’ κατηγορία. Διακρίνεται από σκαμπανεβάσματα με κάποιες καλές διαιτησίες και κάποιες αδύνατες.
Ένας διαιτητής ο οποίος έχει περάσει δύσκολες στιγμές, αλλά φαίνεται να τον εμπιστεύεται ο Μάζιτς και αυτός είναι ο λόγος που τον καθιερώνει στην α΄κατηγορία κα ετοιμάζεται να τον κάνει και διεθνή.
Ο Φωτίου γεννήθηκε στις 8-12-1991 και είναι στην α΄κατηγορία από το 2019.


Ανδρέας Αργυρού: Στον ίδιο παρονομαστή και αυτός ο διαιτητής. Πέρασε και περνά ακόμα δύσκολες στιγμές λόγω ασυνέπειας στην απόδοση του.
Κάποιες συμμετοχές του, αφήνουν θετική προοπτική, κάποιες όμως είναι ιδιαίτερα αδύνατες και δεν επιτρέπουν αισιοδοξία στην καριέρα του.
Και για τον Αργυρού, ο Μάζιτς δείχνει εμπιστοσύνη και πιστεύει ότι μπορεί να καταφέρει να εδραιωθεί.
Γίνεται λόγος ότι θα είναι στις επιλογές του για να γίνει διεθνής. Γεννήθηκε στις 14-1-1990.

Μιχάλης Παπαγεωργίου