Το σκληρό μαρκάρισμα του Φάμπιο στο 24′ οδήγησε στην αποβολή του Βραζιλιάνου μπακ και στον πρόωρο καθορισμό του αγώνα της Ναντ με την Παρί. Το τελικό 3-0 στο “Μποζουάρ” ήταν αναμενόμενο για την αντίπαλο του Ολυμπιακού πριν από την πρεμιέρα κόντρα στην ελληνική ομάδα στη φάση των ομίλων του Europa League.
Οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν προλάβει να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Κιλιάν Εμπαπέ από το 18′, ύστερα από συνεργασία με τον Λιονέλ Μέσι και η αποβολή του Φάμπιο (που τραυμάτισε τον Βιτίνια κι οδήγησε στην αντικατάσταση του Πορτογάλου μέσου) έκρινε τα πάντα.
Με παίκτη λιγότερο, τα “καναρίνια” αμύνθηκαν μαζικά, έχοντας ήδη πεντάδα στα μετόπισθεν πριν από την αποβολή, με τον Νικολά Παλουά να είναι ξεκάθαρα ο ηγέτης τους και να “σκουπίζει” σχεδόν τα πάντα (ορισμένες φορές και με πολύ άγριο τρόπο).
Στο 54′ μία νέα συνεργασία του Μέσι με τον Εμπαπέ είχε την ίδια κατάληξη και χωρίς αντίσταση πλέον, ο Νούνο Μέντες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 68′ για την Παρί, η οποία διατηρήθηκε στην κορυφή με τη Μαρσέιγ.