Για τις κινήσεις της Δόξας, τους στόχους αλλά και για το μεταγραφικό σκηνικό στην Κύπρο μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας, Κώστας Χριστοδούλου.

Για Μπεν Ναγκάρ: «Μας τον έστειλε ένας φίλος, έχει καλά προσόντα και θα δούμε στην πορεία. Έχουμε ακόμη μία θέση κενή αλλά δεν έχουμε πρόθεση να πάρουμε άλλον ποδοσφαιριστή εκτός κι αν προκύψει κάτι από την Κύπρο που δεν νομίζω

Για τις μεταγραφές: «Καλύτερα δεν θα μπορούσαμε. Έτσι νιώθουμε. Έχουμε ένα πλήρες ρόστερ. Έχουμε 19 ισάξιους παίκτες, μια ομάδα γεμάτη σε όλες τις θέσεις και είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον μαραθώνιο».

Για Βαγιέχο: «Είναι από τις μεγάλες μεταγραφές που κάναμε. Έπαιξε σε ψηλό επίπεδο. Αναμένουμε τα χαρτιά του για να αγωνιστεί. Θα είναι βαρόμετρο για την ομάδα».

Για Ασάντε: «Ήταν τυχαία η μεταγραφή του Ασάντε. Ζήτησε να προπονείται μαζί μας, δεν κάναμε καν σκέψη να τον πάρουμε. Μετά τον ρώτησα αν ήθελε να μείνει στη Δόξα γιατί του άρεσε. Είναι φανταστικός χαρακτήρας. Του είπαμε ότι είναι περιορισμένες οι οικονομικές μας οι δυνατότητες και μας είπε ότι θα μείνει».

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Είδατε ένα μικρό δείγμα γραφής από αυτή την ομάδα. Είχαμε και αρκετές απουσίες. Θα δείτε πολύ καλύτερη τη Δόξα».

Για τον Ρικάρντο Τσέου: «Είναι δουλευταράς, δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο. Ενθουσίασε τους παίκτες και τους παράγοντες. Αυτός ο προπονητής θα πάει πολύ ψηλά».

Για τις μεταγραφές στην Κύπρο: «Δεν πιστεύω ότι αλλάζουν οι ισορροπίες. Δεν είδαμε καμία ομάδα που να είναι φόβητρο. Θα δείξει στην πορεία ότι θα έχει πολλά πετάμενα λεφτά στις μεταγραφές. Θέλω να δω πόσες ομάδες θα μείνουν στα μισά του δρόμου στο οικονομικό. Κάποιες θα χάσουν το δρόμο».

Για το ματς με τον Απόλλωνα, το πρώτο στην Περιστερώνα: «Είναι μια ιστορική μέρα. Να καλέσουμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας. Να είναι σίγουρος ότι η Δόξα θα τους ανταμείψει. Πιστεύω ότι η κερκίδα μας που χωράει 1800 άτομα θα γεμίσει».