Στην τελική ευθεία οι προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ, εν όψει Ανόρθωσης με το Σωφρόνη Αυγουστή να περιμένει για τους δύο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές που απουσίασαν με την Πάφος FC και το κενό τους ήταν ευδιάκριτο.
Συγκεκριμένα ο Σαρφό και ο Κοσταντίνοφ θα δείξουν μέχρι την προπόνηση της Παρασκευής, αν είναι 100% έτοιμοι, αφού θα δοκιμάσουν να προπονηθούν κα τότε θα ξεκαθαρίσει αν μπορούν να υπολογίζονται για ην Κυριακάτικη αναμέτρηση.
Οι δύο ποδοσφαιριστές, αισθάνονται μεν καλύτερα, όμως η παρουσία τους σε τόσο δύσκολο ματς θα αποφασιστεί χωρίς το παραμικρό ρίσκο που ενδεχομένως να τους δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Για το λόγο αυτό, θα γίνει η καλύτερη διαχείριση από την τεχνική ηγεσία, παρά το γεγονός ότι θα ήθελε και τους δύο στο ντέρμπι της Κυριακής.
Άρα λοιπόν, η αντίδραση των ποδοσφαιριστών στις τελευταίες προπονήσεις κρίνει την παρουσία τους και είναι λογικό να περιμένουν όλοι για να βγάλουν συμπέρασμα.
Στο μεταξύ, αναμένεται στην Κύπρο, ο Τάσος Δώνης για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή.
Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής, έχει στο ενεργητικό του την προετοιμασία με τη Ρεμς κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο να είναι έτοιμος και ενδεχομένως από το ματς με τον Άρη Λεμεσού (Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ΓΣΠ) να είναι στην αποστολή της ομάδας.