Η αλήθεια να λέγεται, χάλασε κάπως το πλάνο του Ντάρκο Μίλανιτς το πρόβλήμα της τελευταίας στιγμής με τον Χαρογιάν ενόψει Ολυμπιακού (απόψε στις 19:00 στο ΓΣΠ/Cytavision Sports 1/Live balla), αλλά υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πάυλο Κορρέα.

Εξάλλου προέρχεται από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα εκ των οποίων οι 20 βασικός και έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί.
Ο Κύπριος αμυντικός θα είναι και η μοναδική αλλαγή στην 11άδα σε σχέση με την πρόβα κόντρα στην Πάφος FC και σε σχέση με αυτά που είχε στο μυαλό του ο Σλοβένος προπονητής.
Οι υπόλοιποι θα είναι οι ίδιοι. Στο πλευρό του Κορρέα ο Μπαισίνιο, δεξιά ο Αμπαρτζουμιάν και αριστερά ο Κορέια. Πάντσεον και Αρτυματάς θα κινούνται στην μεσαία γραμμή, ο Εμπραλίτζε σε πιο ελεύθερο ρόλο, ο Ουάρντα αριστερά, ο Φερέιρα δεξιά και ο Νινγκά στην κορυφή της επίθεσης.
Πέραν από τον Χαρογιάν εκτός είναι ο επίσης τραυματίας που χάνει ολόκληρη την χρονιά Νεόφυτος Μιχαήλ καθώς επίσης και ο τιμωρημένος Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.
Ο στόχος για την Ανόρθωση είναι αδιαπραγμάτευτος, να μπει νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα προκειμένου να αποκτήσει ψυχολογία και δυναμική ενόψει και της συνέχειας, στοιχεία που θα την βοηθήσουν μέχρι να δέσει σνα ομάδα.

Πέρσι την πάτησε στη Λευκωσία με την Δόξα στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος (ήττα 2-0), φέτος και πάλι στην Λευκωσία θέλουν το αποτέλεσμα να είναι αντίθετο.
Σημαντικό όπλο στην προσπάθεια για το διπλό θα αποτελέσει και ο κόσμος της ομάδας ο οποίος θα πλησιάσει τις 2.500. Ο Ολυμπιακός έκανε δεκτός το αίτημα της Κυρίας για να της παραχωρήσει την ανατολική έτσι η κάθοδος μπορεί να είναι μαζικότερη.