Η αναγκαιότητα της νίκης από τη μία και η σεβασμός στον αντίπαλο από την άλλη, υποχρεώνουν τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, να επιστρατεύσει ότι καλύτερο διαθέτει για να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.
Η Πάφος FC δημιούργησε τεράστια προβλήματα πέρσι στους γαλαζοκίτρινους με αποκορύφωμά την τελευταία αγωνιστική, όταν τους νίκησε και τους στέρησε τη 2η θέση.
Είναι όντως μία πολύ καλή ομάδα και ο Σωφρόνης καλείται να βρει τον τρόπο για να αντιδράσει σωστά και αποτελεσματικά η δική του ομάδα, μέσα στη δική της έδρα.
Η πιθανή 11άδα περιλαμβάνει κάποια ερωτηματικά. Αναμένεται όμως να αλλάξουν κάποια πρόσωπα σε σχέση με τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα.
Η επιστροφή του Κρέσπο θα τον οδηγήσει στην 11άδα και παράλληλα θα μετακινήσει τον Κοσταντίνοφ στη μεσαία γραμμή.
Γίνεται λόγος για συμμετοχή του Ντβάλι στο κέντρο της άμυνας ενώ μεσοεπιθετικά ίσως να μην προκύψει αλλαγή.
Μία πιθανή 11άδα, προβλέπεται να συγκροτηθεί από τους: Μπέλετς, Τσεπάκ, Φεράρι, Κρέσπο, Καρώ, (Ντβάλι), Κοσταντίνοφ, Ντογκαλά (Μαρκίνιος), Σαρφό, Μάγκλιτσα, Βιγιαφάνες, Μπλουμ.
Ανάλογα με την 11άδα, θα ξεκαθαρίσει και το σύστημα του Σωφρόνη, ο οποίος θα έχει στη διάθεση του για πρώτη φορά τον Κβιλιτάια, σε αντίθεση με τον Εφραίμ που έμεινε εκτός.
Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, αναμένεται να στηρίξουν για μία ακόμα φορά και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ.